|
||||
|
||||
![]()
λοιπον,αμμωνια και νιτρωδη εχω 0,νιτρικα ομως ...καμμια 30ρια....!!!! γιατι..???
ετοιμαζω αυριανη αλλαγη νερου ,ενα 10%,και βλεπουμε...αυξησα τη ροη με μια tunze 6025 που προστεθηκε στον εξοπλισμο μου,και αυτη τη στιγμη εχω περιπου 67 φορες κυκλοφορια τα λιτρα μου...!! εχει αναρτηθει και η ΜΗ 150w απο χθες,μπηκε και το επιπλακι σε σχημα Π πανω απο τη γυαλα,(ενα πρωτο πολυ μεγαλο ευχαριστω στον νικ25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα θα δουμε τι θα δουμε με τη λαυρα της λαμπας... ![]() αλμυροι μου φιλοι,ποτε θα μπει κατι μεσα επιτελους..? ΥΓ. με το πρωτο αναμμα της μεταλλου καιμετα απο το πρωτο 2ωρο,ειδα τους βραχους ψηλα να καφετιαζουν...ειναι κατι τετοιο φυσιολογικο(αλγη,προφανως),και θα γεμισω τελειως..?? πρεπει να κανω κατι..?? μιλαμε οτι εχω μια ακτινικη τ8 15w,η οποια αναβει 2 ωρες πριν την MH,και σβηνει 2 ωρες μετα,και συνολικα ο φωτισμος μου μαλλον υπερβαινει τα 2w/λιτρο..!! και επισης γιατι εχω τοσο αυξημενα τα νιτρικα..? ειναι φυσιολογικο..?? ΥΓ2.αγαπητοι μοντς,παρακαλω μεταφερτε το στα nano reefs,γιατι μονο ''στα ψαρια μονο'' δεν ανηκει πλεον...χεχεχε..... ΥΓ3.και ενα τεραστιο ευχαριστω εκτος απο τον φιλο νικ 25,και στον ''μακρινο'' φιλο βασιλη(tricky),που μου ανοιξε την ορεξη να ασχοληθω,με το δικο του εγχειρημα,και 1000 ευχαριστω για την λαμπιτσα...... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση mini-reef 5 lt | profitia | Nano Reef | 16 | 24-04-10 01:08 |
φωτιστικό για mini reef 120 L | nikman | Φωτισμός | 5 | 12-04-07 16:20 |
Mini reef | deMetrIs | Nano Reef | 28 | 10-12-06 14:35 |
mini reef ή fish only ??? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 09-12-05 08:55 |
Mini Reef ή Ουτοπία? | medoc30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 25-11-05 23:42 |