|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και δεν είναι τυχαίο! Οι περισσότεροι ποτέ δε θα έβαζαν απλά κλέμα, γιατί φοβούνται, όπως επίσης δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό ballast. ¶σε που το στεγανό κοστίζει 3-4 ευρώ ενώ η κλέμα τίποτα! Σαφώς λοιπόν και συμφέρει τις εταιρίες να έχουν στεγανά ντουί. Πιστεύω όμως ότι κάνει ο καθένας και εσύ και εγώ είναι καλό, γιατί πειραματιζόμαστε και βλέπουν οι επόμενοι. Α, και μή ξεχνάμε, τη κλέμα την έχω τιγκάρει στη σιλικόνη (παρ'όλ'αυτ'α!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη κατασκευη!!!!!!!
![]() Ετοιμαζω κι εγω κατι αναλογο αλλα πρωτα ξεκιναω με την κατασκευη νεου καπακιου.Εχω παρει ηλεκτρονικο ballast για τις λαμπες μου.Μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις με την συνδεσμολογια για 2 λαμπες? Με την ολοκληρωση της κατασκευης θα ανεβασω φωτο. Ευχαριστω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ. Είναι πάρα πολύ εύκολο να συνδέσεις 2 λαμπτήρες. Αλλά δύσκολο να στο εξηγήσω. Δές αν έχει σχέδιο πάνω στο ballast, αν δεν έχει πές το μου για να σου κάνω ένα σχεδιάκι με μερικές εξηγήσεις. Θα τα καταφέρεις! Απλά σήμερα φεύγω και επιστρέφω αύριο βράδυ, οπότε αν χρειαστείς κάτι θα απαντήσω τότε.
|
|
||||
|
||||
![]()
OK.Εχει ενα σχεδιακι.Θα προσπαθησω να τις συνδεσω και ο Θεος βοηθος.Το πολυ να κατεβασω τον γενικο του σπιτιου.
![]() Ευχαριστω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα μην κάνεις τη συνδεσμολογία του lmaikl, είναι μεν για 2 λαμπτήρες, αλλά όχι για ηλεκτρονικό ballast που είναι χωρίς starter, το σχέδιο του lmaikl έχει και starter που δεν τα χρειάζεσαι. Κάνε αυτό που έχει πάνω το ballast, μια χαρά θα τα καταφέρεις, τίποτα δεν είναι. Απλά στην είδοσο που είναι να βάλεις 3 καλώδια, φάση-ουδέτερο-γείωση, η γείωση είναι με το σύμβολο, όχι με γράμματα L ή N. Εκεί (που υποτίθεται ότι συνδέεται γείωση), δε συνδέεις τίποτα, οκ? ¶ν δεν τα καταφέρεις πές μου να σου κάνω σχέδιο αργότερα (τώρα την έχω κοπανήσει απ' τη δουλειά...).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY στεγανά ακροφύσια λάμπας φθορισμού | genetix | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 49 | 10-09-15 13:53 |
Σύγκριση λαμπών φθορισμού | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-11-10 18:28 |
ΕΞΤΡΑ ΦΩΣ | CHRIS4204 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-06-07 19:02 |
προσβαση στις εξτρα ενοτητες του CAB | chris129 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 5 | 03-06-07 18:47 |
DIY Dimmer για λάμπες φθορισμού | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 13-01-05 00:08 |