|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σύνηθες φαινόμενο κάποια φυτά να καταστρέφονται από τα χημικά των φαρμάκων...
Αν διαβάσεις παλιά ποστ, όλοι (οι παλιοί) προτείνουν μόνο σαν τελευταία και αναγκαστική λύση τα φάρμακα... ![]() ---------------------------------------------------------------------- Πάντως εγκυκλοπαιδικά, τα ζωοτόκα ψάρια είναι ευαίσθητα λόγω του ότι γεννάνε σε μεγάλη συχνότητα και επίσης έχουν μικρό χρόνο ζωής... Τα γκάπυ πχ ζουν 1,5 χρόνο... Οπότε μπορεί να μην συμβαίνει κάτι σοβαρό στο ενυδρείο σου, όπως επίσης θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πως τα υγρά τεστ της sera δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους... Μπορείς την επόμενη φορά να πάρεις ένα μπουκαλάκι νερό από το ενυδρείο σου και να το πας στο πετ-σοπ που ψωνίζεις να στο μετρήσει... ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
Παρουσιαση Φυτεμενου | thanosatha | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 18-05-07 17:26 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |