|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
α) Η τελειωτητα ειναι αποκλειστικο προνομοιο της φυσης, και οποαδηποτε απομοιμηση της εμπεριεχει την ΜΗ τελειωτητα.
Μαθηματικα θα μπορουσαμε να πουμε οτι η καθε προσπαθεια μας τεινει ασυμπτωτικα να φτασει τη φυση αλλα ΠΟΤΕ δεν την φτανει, οποτε κριτικες του στυλ ΤΕΛΕΙΟ καλο ειναι να μην υπαρχουν. β) Καθε κριτικη πρεπει να συνοδευεται απο πρατασεις, γ'αυτο αν δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης των πετρων καποιων τουλαχιστον, ωστε να εχουμε καλυτερη ευσταθεια, οπωσδηποτε αναδιαταξη τους. Η αριστερη μερια μου θυμιζει Stoneheads περισσοτερο, αρα μια πιο φυσικη διαταξη επιβαλεται οπως ειπε και ο Τολης. Στη δεξια μερια βλεπω μια προσπαθεια να κρυψεις το φιλτρο, αλλα σ'ενα τοσο μικρο ενυδρειο και μ'αυτες τις πετρες μαλλον οδηγει παλι σε αφυσικο στησιμο. Πετρες που να ακουμπουν στο τζαμι ειναι....ο διαολος μου. γ) Αμμωνία (ΝΗ3): 10 μαλλον ειναι λαθος γιατι αλλιως....
|
||||
|
||||
![]()
Να αποτυπώσει κανείς το φυσικό περιβάλλον του συγκεκριμένου είδους θεωρητικά είναι πολλή εύκολο,μίας και υπάρχουν δύο στοιχεία που το χαρακτηρίζουν(άμμο και κογχύλια).
Προσωπικά ίσως senior αν μπορούσα να παρέμβω θα έβγαζα απο την μία μεριά(αριστερά)της πέτρες και θα το γέμιζα με κογχύλια. Τουλάχιστον για μένα δέν έχει τόσο μεγάλη σημασία η αποτύπωση του φυσικού περιβάλλοντος όσο η εξασφάλιση των αναγκών τους για την αναπαραγωγή τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε γενικες γραμμες μαρεσει πολυ.Πιστευω ομως θα δειξει πολυ μολις πηξουν στην αλγη τα σαλιγκαρια!Η αριστερη γωνια δειχνει σα στημενη σπηλιτσα.Θα μου αρσε αν εμοιαζε ποιο πολυ σαν "λοφος"
|
||||
|
||||
![]()
Tolis εννοείτε ότι η παρουσίαση γίνεται μόνο και μόνο για καλές η κακές παρατηρήσεις.είμαι πιστεύω αρκετά προσγειωμένος ( για όσους με ξέρουν φυσικά ) και δεν με ενδιαφέρουν (αν και απόψεις και χαρακτήρες του καθενός είναι πάντα σεβαστά για μένα) τα ΤΕΛΕΙΟ και και ................
προτάσεις μου αρέσει να ακούω και το πώς θα γίνει κάτι καλύτερο με το μάτι κάποιου πιο έμπειρου. δεν απογοητεύομαι αλλά προσπαθώ και έχω υπομονή και επιμονή για κάτι καλύτερο. Προσωπικά μια παρουσίαση γίνεται για να δει κάποιος ένα ενυδρείο να μάθει και να καταλάβει από τις παρατηρήσεις που γίνονται και φυσικά μελλοντικά να μάθει από τις ίδιες παρατηρήσεις τις παρουσίασης και κάποιος άλλοσ χομπίστας στο οποιονδήποτε τύπου ενυδρείο. Ευχαριστώ κατανοητές οι παρατηρήσεις σας και τα διάφορα σχόλια σας και σύντομα θα πειραματιστώ στις αλλαγές. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 22-07-07 στις 13:37 |
|
||||
|
||||
![]()
οπτικά τουλάχιστον είναι πολύ όμορφο!
Υ.Γ που τις βρίσκετε ρε παιδιά αυτές τις πέτρες???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά από χωράφια.μου αρέσει αυτή η μαύρη πέτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ΜΥΘΟΣ οτι και καλα μονο πετρες απο παραλια ειναι καταλληλες για τα ενυδρεια.
Οι καλυτεροτερες οι ομορφοτερες και οι καταλληλοτερες πετρες ειναι στα χωραφια, αρκει να μην εχουν κοφτερες ακμες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Andros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 15-04-07 20:52 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Access | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 31-08-06 00:02 |