|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ΜΥΘΟΣ οτι και καλα μονο πετρες απο παραλια ειναι καταλληλες για τα ενυδρεια.
Οι καλυτεροτερες οι ομορφοτερες και οι καταλληλοτερες πετρες ειναι στα χωραφια, αρκει να μην εχουν κοφτερες ακμες.
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι μυθος που? Πρωτη φορα ακουω, οτι ακουγεται, οτι και καλα μονο πετρες απο παραλια ειναι καταλληλες για τα ενυδρεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα σβυσε το μονο.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πατρίδα,και εγώ είπα που χάθηκε αυτό το παιδί.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πατρίδα εδώ είμαι απλά γυρνούσα στα χωράφια
![]() ![]() ![]() χάλια η ανάλυση αλλά προσπαθώ ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgetax : 24-07-07 στις 20:58 |
|
||||
|
||||
![]()
έγινε μια αλλαγή αλλά όπως είπα θέλω και άλλα σαλιγκάρια για να γεμίσω
καλύτερο?????τι λέτε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Andros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 15-04-07 20:52 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Access | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 31-08-06 00:02 |