|
|
||||
|
||||
![]()
O ενας ειμαι εγω μιχαλη.
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γιωργο θα σε λαβω σοβαρα υποψη.Θα σου εχω και κρυα μπυρα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.juwel-aquarium.de/data/Pd...en/Rio_400.pdf
εδω θα βρεις οτι θελεις καπου λεει οτι γεματο ζυγιζει 452 κιλα
|
||||
|
||||
![]()
Από απορία και μόνο δεν υπάρχει ασανσερ που να το χωραει και φυσικά να σηκώνει τα κιλά του??
|
||||
|
||||
![]()
Στο σπίτι μου, 1,20 ενυδρείο δεν το χωράει το ασενσέρ και θα το ανεβάσω τρεις ορόφους με τα πόδια....και τη βάση του
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε αμα βγει από το κουτί του και μπει με προσοχή??
Πακετάκι μου φαίνεται..
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασες ποτέ να σηκώσεις το "πακετάκι"
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παντα συσκευασμενο βεβαια.. Παντως για λογους βαρους αλλα και ογκου (για το κουβαλημα μιλαω) εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα και την περιπτωση του Rio 300 μια που ειναι πιο συμμαζεμενο...(1,20 μ μηκος) Αλλα τι να πω... το 400αρι μου'χει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω καλύτερα να μην το μεταφέρεις κάθετα μπορεί να προκύψει ζημιά από ανεπιθύμητες πιέσεις επάνω στα τζάμια σε λάθος σημεία.
Klaz φαντάζομαι εννοείς να κάθεται πάνω σε δοκάρι όχι κάτω από δοκάρι (συνεπώς πρέπει να τσεκάρεις την πλάκα το διαμερίσματος για να δεις που έχει δοκάρια). Η βάση συσκευασμένη ζυγίζει πολύ περισσότερο από το (άδειο εννοείται) ενυδρείο απλά μεταφέρεται πιο εύκολα. Συμφωνώ με τον klaz ότι απλά χρειάζονται δύο - τρία άτομα που να έχουν τα κατάλληλα μπράτσα. καλύτερα να μην βγει από το κουτί του στη μεταφορά. Ακριβώς το ίδιο με σένα klaz έπαθα όταν πήγα να ρωτήσω πόσο βαρύ είναι το RIO300 και αν χρειάζονται βοήθεια στο κουβάλημα οι μπρατσαράδες (συμπέρασμα : μην ρωτάτε τους αχθοφόρους μπορεί να σας πυροβολήσουν .... εκτός αν είναι κολλητοί σας). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για πόσο αντεχει το υπόστρωμα | Yiannis59 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-02-07 09:12 |
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Η ΠΛΑΚΑ...??? | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-02-06 16:40 |
Αντε και καλη χρονια να εχουμε!! | soza | Greek Aquarist's Boards | 7 | 05-01-06 19:12 |
υπαρχει κανεις απο θεσσαλονίκη που να εχει labido yellow | maria-paok | Malawi | 2 | 12-01-05 00:52 |