|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παντα συσκευασμενο βεβαια.. Παντως για λογους βαρους αλλα και ογκου (για το κουβαλημα μιλαω) εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα και την περιπτωση του Rio 300 μια που ειναι πιο συμμαζεμενο...(1,20 μ μηκος) Αλλα τι να πω... το 400αρι μου'χει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω καλύτερα να μην το μεταφέρεις κάθετα μπορεί να προκύψει ζημιά από ανεπιθύμητες πιέσεις επάνω στα τζάμια σε λάθος σημεία.
Klaz φαντάζομαι εννοείς να κάθεται πάνω σε δοκάρι όχι κάτω από δοκάρι (συνεπώς πρέπει να τσεκάρεις την πλάκα το διαμερίσματος για να δεις που έχει δοκάρια). Η βάση συσκευασμένη ζυγίζει πολύ περισσότερο από το (άδειο εννοείται) ενυδρείο απλά μεταφέρεται πιο εύκολα. Συμφωνώ με τον klaz ότι απλά χρειάζονται δύο - τρία άτομα που να έχουν τα κατάλληλα μπράτσα. καλύτερα να μην βγει από το κουτί του στη μεταφορά. Ακριβώς το ίδιο με σένα klaz έπαθα όταν πήγα να ρωτήσω πόσο βαρύ είναι το RIO300 και αν χρειάζονται βοήθεια στο κουβάλημα οι μπρατσαράδες (συμπέρασμα : μην ρωτάτε τους αχθοφόρους μπορεί να σας πυροβολήσουν .... εκτός αν είναι κολλητοί σας). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, αν σκεφτείς πως εγώ με την αδερφή μου ανεβάσαμε ένα ενυδρείο (120 μήκος) 2 ορόφους (δεν είμαι κανένα γομάρι, αν και εκείνη την στιγμή πολύ θα το ήθελα
![]() Α, υπάρχει και ένα κόλπο για να πάρεις δύναμη: Το βγάζεις από το κουτί, το κοιτάς, το φαντάζεσαι γεμάτο στη θέση του...και τύφλα να έχει ο Ποππάυ και το σπανάκι του ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει και η λυση φορτηγακι με γερανο και πλατφορμα στο ανεβαζει
εξωτερικα και το παιρνεις απο το μπαλκονι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα δε νομιζω να χρειαστει. παντως τι ριο400 τι 300. παρε εκει το 400αρι.............100 πολυτιμα λιτρα ειναι αυτα.
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια λοιπον ελπιζω να βρω την ακρη για την μεταφορα του - εδω καταφερα το "εταιρον ημισι"
![]() ![]() ![]() Κατι ακομη τωρα.Το συγκεκριμμενο ερχετε με εσωτερικο φιλτρο.Ακουω λοιπον γνωμες.Το αφηνω ως εχει,ή προσθετω και ενα εξωτερικο? Κανει αυτο?(Eheim professionell II 2028 incl. Eheim Filtermedia). Το παραπανω φιλτρο αν αφαιρεθει το εσωτερικο ειναι "ικανο" για να συντηρησει αρχικα το ενυδρειο με σκαλαρια, κορυς,οτος και ενα πλεκο? Υπ'οψιν το ενυδρειο θα "μεταμορφωθει" σε δισκαδικο οταν ωριμασουν οι συνθηκες αλλα και οι γνωσεις.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα αρκετων φιλων χομπιστων που με την αγορα ενος ριο κατ'ευθειαν βγαζουνε το εσωτερικο.....
ενταξει πιανει καποιο χωρο,αλλα ξερετε ποσο πρακτικο φιλτρο ειναι..??? κτ'αρχας ειναι πολυ πρακτικο στο να το κανεις πχ μηχανικο και να [προσθετεις πχ καρβουνο η τυρφη,εαν και εφοσον ζητηθει..(απο το να ανοιγεις ενα εξωτερικο φιλτρο,100 φορες καλυτερο).μπορεις να προσθεσεις εξτρα βιολογικο υλικο,η ακομη να το εχεις να δουλευει σαν φιλτρο αμβουργου με σχεδον μηδενικη συντηρηση....για σκεψου,και το λειτουργεις μαζι με ενα αξιοπιστο εξωτερικο φιλτρο....νομιζω ειναι σουπερ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για πόσο αντεχει το υπόστρωμα | Yiannis59 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-02-07 09:12 |
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Η ΠΛΑΚΑ...??? | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-02-06 16:40 |
Αντε και καλη χρονια να εχουμε!! | soza | Greek Aquarist's Boards | 7 | 05-01-06 19:12 |
υπαρχει κανεις απο θεσσαλονίκη που να εχει labido yellow | maria-paok | Malawi | 2 | 12-01-05 00:52 |