|
|
||||
|
||||
![]()
τοσο ψευτικα ειναι δηλαδη τα πλαστικα?
σπαει απο την πιεση του νερου η απλα επεσε και εσπασε? φανταζομαι οτι αν ειναι απο πιεση σιγουρα εκει υπαρχει θεμα σοβαρο.τωρα αν ειναι απο πεσιμο η γενικα απροσεξια πιστευω οτι εκει το παλευουμε. για φυτα μπαινει τιποτα με την υπαρχουν μικρουλα λαμπα? |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα ραγισε και επειτα κοπηκε η μια μερια ..........
αδιασε το νερο...(το τι φωνη ακουσα απο την μανα μου δεν λεγεται) εγιναν ολα χαλια....... 2 χρυσοψαρα που ειχα μεσα ..... (εγιναν αγγελουδια) αυτα... μην το κανεις!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου προτεινα να μην το παρεις.Με 75 ευρω πηρα το εξαγωνο το M&A εχει εσωτερικο φιλτρο φωτισμο με 2 λαμπες και λειτουργει στα 12 volt.Ειναι πανεμορφο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα σιγουρα υπαρχουν λυσεις.
βεβαια οπως και να το κανεις αλλο 34 ευρω αλλο 75 ![]() ![]() και αυτο παντως ηταν πολυ ωραιο.με τα πλαστικα του καλυματα απο πανω με το μηχανισμο του και την λαμπουλα του.ξερω εγω?μπερδευτηκα. ετοιμος ημουνα να το παρω αλλα τωρα με εχετε φρεναρει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σπαει χωρις λογο το πλαστικο.
Να ξερεις μονο οτι με τον καιρο και το καθαρισμα θολωνει και δεν ειναι τοσο καλο οπως στην αρχη... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Takis : 23-06-07 στις 18:12 |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα και μενα μου φαινετε λιγο περιεργο ετσι στα καλα καθουμενα να σπασει.φανταζομαι μονο απο κατασκευαστικο λαθος η απο δικια μας χαζομαρα.βεβαια και ποτε δεν ξερεις.'
![]() ![]() ![]() αν το παρω απο φυτα θα μπορεσω να κανω κατι?με την υπαρχων κερακι?φυσικα για χαμηλες απαιτησεις. |
|
||||
|
||||
![]()
και γω ξερω οτι τα πλαστικα δε σπανε χωρις λογο ...αν δεν διαθετεις παραπανω λεφτα παρτο βαλε κανα μονομαχο ή 2 3 γκαπυ με δυο ριζες ανουμπια και βλεπεις γτη συνεχεια......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |