|
|
||||
|
||||
![]()
Να μην κάνω σχόλιο για τα τρία χρυσόψαρα έτσι??
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω οτι αξιζει ουτε τα λεφτα αυτα εγω προσωπικα γιατι το χω δει...με τοσα περνεις ενα γυαλινο ορθογωνιο με εξοπλισμο...
|
||||
|
||||
![]()
και με λιγα παραοανω περνεις 50αρι με εξοπλησμο χωρις βαση!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο Carrefour έχει αυτές τις μέρες ένα 54άρι με εξοπλισμό και πομπέ μπροστινό τζάμι στα 55¤.
Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα όταν το είδα. 3 χρυσόψαρα σε 19 λίτρα και τις πωλήτριες του Praktiker να τα φροντίζουν; ΕΛΕΟΣ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα για τα 3χρυσοψαρα δεν ειπα και εγω τιποτα για τον απλουστατο λογο οτι δεν ξερουν οπως δεν ηξερα και εγω στην αρχη.το μονο παρηγορω ειναι οτι θα ειναι εκει για μερικες μερες μονο.
θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις σας και φυσικα θα ακολουθησω την συμβουλη σας/γνωμη σας. το project θεωρειται λαθος σας ευχαριστω και παλι ολους |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Δημήτρης;185182]Στο Carrefour έχει αυτές τις μέρες ένα 54άρι με εξοπλισμό και πομπέ μπροστινό τζάμι στα 55¤.
Ξερεις να μου πεις αν εχει και επιπλο μαζι? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχει επιπλο η προσφορα αυτη
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω.
![]() Υ.Γ Ισως το 96λιτ.με επιπλακι και 99¤ ειναι πιο συμφερουσα αγορα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |