|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα παιδάκια σου είναι στο καμάρι μου (το 300άρι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eνα μικρο αριστουργημα.Μ'αρεσει πολυ.Μπραβο σου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ταμπλέτες δε μπρώ να βάλω, γιατί έχω γρασσίδι. Αν ρίξω ταμπλέτα, μου μουσουδιάζουνε τα ψαράκια μου το βυθό και ξηλώνουν το χαλίκι. Βέβαια από την κυρία άλγη, δε μπορώ να πω ότι έχω και έλλειψη, οπότε τα σαλιγγαράκια την τιμούν αρκετά. Βέβαια αν είναι αρκετή ή όχι, δεν ξέρω... ------------------------- Ευχαριστώ καλή μου ![]() ![]() Ελπίζω να με αποζημιώσει και στη συνέχεια ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 19-06-07 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφοοοοοοο!!! Πολύ όμορφο! Ένας τέτοιος κηπάκος ήταν η αιτία να ξεκινήσω με ενυδρεία, άσχετα αν δεν το κατάφερα τότε
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|