|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() εγω βρισκομαι σε φαση,κρατωντας στο χερι ενα μεγαλο κλαδι-κλαδεμα ανθισμενου αγιοκληματος,μαζι με μια σακουλα τυρφη,και ενα μισογεματο ενυδρειακι με νερο μονο........λες....???ο μενγκελε εφυγε.....ο κλαζ ....ερχεται.... ![]() ![]() ![]() ![]() το πολυ πολυ να μου'ρθουν καπελλο.........................................:s mt052 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα μονομαχάκια όμως δεν είναι τα αγαπημένα μου ψαράκια, οπότε αν μπει κάποιο ψάρι στον κηπάκο, δε νομίζω να είναι μονομαχάκι. Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Τα σαλιγγάρια στον κηπάκο είναι δύο μεγάλα. Από τα μωράκια σου, δύο έχει πάρει το μάτι μου όταν εμφανίζονται που και που, τα οποία είναι μικρούλια ακόμα. Τα υπόλοιπα ή δεν τα βλέπω με τόσα φυτά, ή δεν υπάρχουν. ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Για πείτε μου τώρα, αν είναι να βάλω ψαράκι, τι μπορώ να βάλω εκτός από μονομάχο????? Τώρα που μου βάλατε φυτιλιές για ψάρι, πείτε και καμιά ιδέα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να μην βαλεις κανενα ψαρι..
α. Δεν χρειαζεται και β. Θα σε περιορισει σε διαφορα πραγματα... οπως αλλαγες νερου, λιπασματα, θερμοκρασιες κλπ κλπ Ισως να εβαζα ενα ελαφρο κυκλοφορητακι, ισα ισα να κυκλοφορει το νερο, μεχρι εκει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Φυσικά και θα μ΄άρεσε να κυκλοφορεί κι ένα ψαράκι στον κηπάκο μου (αυτό έλειπε να μη μ'άρεσε ![]() Μάλλον θα μείνω σ'αυτό προς το παρόν.... |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν και εφοσον το πραγμα παρει το δρομο του, τοτε ΙΣΩΣ, να βαλεις κατι μεσα...
Αλλα μεχρι τοτε, εχεις αλγη να μεγαλωσεις... :P |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω δρόμο μπροστά μου... Ντράβαλα δεν είχα, ντράβαλα έβαλα ε? ![]() Ωραία ντράβαλα όμως ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|