|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινή φώτο..
Δεν είναι καλή...Αλλά κάτι δείχνει.. Γύρω στα 15 μικρά εχω καταφέρει να μετρήσω!!! Και ένα μικρό βίντεάκι αμέσως μόλις έσκασαν τα αβγά http://www.youtube.com/watch?v=OyUyh13Or8g |
|
||||
|
||||
![]()
Οι γένες από τα cory μου είναι σε ενυδρείο με otto. Εχω παρατηρήσει ότι δεν τα γεννάνε όλα μαζί. Εάν διακοπεί η διαδικασία μπορεί να ξαναγεννήσουν το επόμενο πρωινό που έχει πέσει λίγο η θερμοκρασία. (σβυστά φώτα)
Τα οτο δεν μου έχουν πειράξει ποτέ αυγά. Τώρα εάν κατα τύχη πέσουν επάνω θα φάνε.... Αναφορές για γέννες otto μετά από γέννες cory στο ίδιο ενυδρείο υπάρχουν στο net. To θέμα είναι τι θα τα ταίσεις....τα μωρά otto είναι μικρότερα από τα corry και μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσουν με green water... καλή επιτυχία, caverman |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το απόγευμα διέκρινα επίθεσεις (σποραδικές) απο τους αρλεκίνους.
Απο τα μικρά βρήκα ένα στην επιφάνεια...... Τα υπόλοιπα δεν φαίνονταν παρά μόνο 3-4... Μεταφέρθηκαν στο 52άρι με τα μωρά corry.... Συνθήκες νερού ίδιες...... Μακάρι να καταφέρω να μεγαλώσω έστω και ένα...... Μακάρι... |
|
||||
|
||||
![]()
Άλλες 2 φώτο...
Για προσπάθεια αναγνώρισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μωρά βεντουζάρουν ή όχι;Αν βεντουζάρουν είναι Otos...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα στην παραπάνω φώτο αυτό κάνει ο μικρός...ή τουλάχιστον αυτό δείχνει να κάνει...
Από τα ντού των αρλεκίνων βλέπω μόνο 4 μικρά τώρα και αυτά κρυμμένα κάτω από τον πλαστικό σκελετό της γεννήστρας... Μακάρι να ζήσουν και ας είναι και silver shark!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως ο μικρος στην πρωτη φωτο φερνει πολυ σε οτο...
Βρε λες? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν πας και σε κανα καζινο να το ξετιναξεις......?????? να σου ζησουν για αλλη μια φορα παντως οτι και να ειναι.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνική γέννα | ΒΑΣΙΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-02-07 18:58 |
Otocinclus Arnoldi | stav | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 13-10-06 12:54 |
Γέννα Guppies | PascM | Ζωοτόκα | 9 | 10-12-05 21:39 |
Otto - Otocinclus affinis | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 20-12-02 14:15 |