|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα στην παραπάνω φώτο αυτό κάνει ο μικρός...ή τουλάχιστον αυτό δείχνει να κάνει...
Από τα ντού των αρλεκίνων βλέπω μόνο 4 μικρά τώρα και αυτά κρυμμένα κάτω από τον πλαστικό σκελετό της γεννήστρας... Μακάρι να ζήσουν και ας είναι και silver shark!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως ο μικρος στην πρωτη φωτο φερνει πολυ σε οτο...
Βρε λες? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν...
Είπα αυτή τη φώτο να μην την δημοσιεύσω για να μην με πείτε "κάπως"... Αλλά χαλάλι για το GAB που με έχει τόσο βοηθήσει... Το ίδιο βράδυ που βγήκαν τα μικρά (κατά τις 2300 τραβηγμένη η φώτο), ο συγκεκριμένος είχε εγκατασταθεί εκεί... (παρατηρήστε τον μικρό νεογνό από κάτω αριστερα, στη γωνία της γεννήστρας...έχει και αλλα αλλα δεν τα πήρα απο κοντά μην τα δουν ολα με το φλας) Δεν έδωσα σημασία... Το πρωί (κατά τις 5-5:30) ο μικρός ήταν ακόμη εκεί..Ακίνητος...Ατάραχος.... Νόμιζα πως είχε τινάξει τα πέταλα.. Χτύπησα λιγάκι το τζάμι....τίποτα... Πάει λέω και πάω να ανοίξω το καπάκι για να τον βγάλω... Ο μικρός την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια...... Αν αυτό λέει κάτι έχει καλώς... Εγώ θα το αποδώσω σε απλή σύμπτωση μιας και ακόμη δεν ξέρω τί είναι!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις τραβήχτηκε... (2ο 24ωρο)
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο επειμένω.....Οττο και να σου ζήσουν
Κράτα και ενα ιστορικό που ξέρεις ειναι να μην γίνει η αρχή ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλες-Φίλοι..
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.. Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι είναι όττο τα μικρά... Απλά...δεν ξέρω τι είναι και ρωτάω... Το μπέρδεμα με τα κόρρυ (προγενέστερη γεννα τους στο παλιό χώρο που ήταν) με μπέρδεψε και γι'αυτό άνοιξα αυτό το topic..... Γνωρίζω τη δυσκολία αναπαραγωγής όττο.... Γι'αυτό λοιπόν.... Δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ από κανέναν μιας και αρχάριος στο θέμα "αναπαραγωγή".. Επαναλαμβάνω.... Ας καταφέρω να τα κρατήσω στη ζωή και ας είναι ότι θέλει... Φιλικά προς όλους Γιώργος (tsikis) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ούτε στο μέγεθος ούτε στην τοποθέτηση-προσωπικά δεν εχω δει κόρρυ να αφήνουν τα αυγά τους το ενα πάνω στο άλλο παρά μόνο το ενα δίπλά στο άλλο ![]() ![]() Θα δείξει ![]() ![]() Η φωτό ειναι απο το αρχειο του Γιώργου με τα επίμαχα αυγά.
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη msigouros : 15-06-07 στις 00:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε να μεγαλώσουν λίγο να δούμε τι είναι...Και εγώ εύχομαι να σου ζήσουν ότι και αν είναι...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν πας και σε κανα καζινο να το ξετιναξεις......?????? να σου ζησουν για αλλη μια φορα παντως οτι και να ειναι.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνική γέννα | ΒΑΣΙΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-02-07 18:58 |
Otocinclus Arnoldi | stav | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 13-10-06 12:54 |
Γέννα Guppies | PascM | Ζωοτόκα | 9 | 10-12-05 21:39 |
Otto - Otocinclus affinis | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 20-12-02 14:15 |