|
||||
|
||||
![]()
Μπαίνει στο δοχείο το οποίο πρέπει να έχει και κυκλοφοριτή για να περνάει το νερό από το υλικό και με μετρήσεις βρίσκεις πόση ώρα θέλει να μαλακώσει το νερό εκεί που το θέλεις!
Απο πρακτικής απόψεως χρονοβόρα μέθοδος βολεύει περισσότερο η χρήση Α.Ο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ την βάζω στο φίλτρο,ιδιαίτερα όταν είναι για θεραπεία καθώς αυτή απελευθερώνει συνέχεια συστατικά στο νερό...Κατα την θεραπεία,δεν την χρησιμοποιώ μόνο επειδή μαλακώνει το νερό,αλλά επειδή έχει την ιδιότητα να σταμματά με τις ουσίες που απλευθερώνει(ταννίνες κυρίως και χουμικά οξέα)την ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών...Οι ταννίνες ιδιαίτερα έχουν δεψικές ιδιότητες και αποτρέπουν την ανάπτυξη ιδιαίτερα μυκήτων,αλλά και μειώνουν ή και σταμματούν την δράση των παθογόνων βακτηρίων...
+οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ότι θεραπέια και να βάλεις...
|
||||
|
||||
![]()
Τα περί τρόπου χρήσης τύρφης τα κατάλαβα. Ομως πριν την χρησιμοποιήσω και ψάχνοντας να βρω περισσότερες πληροφορίες, είδα ότι μαλακώνει το νερό. Αυτό όμως δεν δημιουργεί πρόβλημα στα ζωοτόκα?
Σημειωτέον ότι το ενυδρείο μου έχει γκάπυ, ξιφοφόρους και cory... Ισω τελικά να είναι καλύτερα να αφήσω την σκληρότητα του νερού΄εκεί ακριβώς που είναι - όπως έρχεται από την βρύση δηλαδή. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειδικά με τα ζωοτόκα είναι η καλύτερη λύση!!
|
||||
|
||||
![]()
Προσωρινά,για θεραπέια,είναι εντάξη να τη χρησιμοποιήσεις,ακόμα και με αυτά μέσα...Απλά όχι συνέχεια,στην ρουτίνα,μόνο σε θεραπεία τους...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Corydoras aenaus … να πώς να σας κάνουν αυγά. | Lsourtzo | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 05-12-06 11:01 |
χωρίς Φως | Θανάσης | Φωτισμός | 9 | 19-07-06 15:42 |
πως ξεχωρίζουμε aenaus albino, paleatus albino | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-06 23:04 |
Κομμένα μουστάκια σε κόρυς | filoxenos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 23-01-06 19:41 |
Κομμένα μουστάκια στα Corydoras | test | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 26-12-02 04:47 |