|
|
||||
|
||||
![]()
To γλωσσο παει σφαιρα εκτος νερου...
Για δαβασε εδώ αναλυτικως... http://www.neonplants.gr/?cat=13 απο το τελος προς την αρχη καλυτερα... |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως ο klazάκος κάτι έλεγε χθες περί φυτών που εκείνος μεγαλώνει πάνω από την επιφάνεια του νερού και του αρωματίζουν το σαλόνι...
![]() ... Πάντως φωτιστικά με τσιμπίδα υπάρχουν και σε PL όπως είπε ο thanosatha και σε αλογόνου και σε εξοικονόμησης ενέργειας... ![]() Για φθορίου πιθανώς να υπάρχουν, αλλά αποκλείεται να είναι πάνω από 6W άντε 8W... Γιατί δε δοκιμάζεις κάτι σε κρεμαστό..? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Genirous : 28-05-07 στις 13:28 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν έλεγα φυτά που να μεγαλώνουν εκτός νερού, δεν εννοούσα τόσο εκτός νερού. Εννοούσα να βγαίνουν πάνω από τη στάθμη του νερού (ύψος περίπου 15 με 20εκ.) και να συνεχίζουν να αναπτύσονται. Το θεματάκι του link βέβαια είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Μάλλον θα το δοκιμάσω, χώρια από τον κηπάκο που προαναφέρθηκα. Φυτιλιές μου έβαλες ... (άλλο που δεν ήθελα κι εγώ... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το βαζεις σε ενα σκιερο μπαλκονι, χωρις φωτιστικο..
Απο τωρα και μεχρι τελος Σεπτεμβρη ειναι οτι πρεπει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο καρφουρ και Φωτισμός | dimitrisgiannoulakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 09-05-07 15:05 |
Φωτισμός για αστακούς | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-01-07 13:34 |
Φωτισμός σε φυτεμένο ενυδρείο | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 30-03-06 17:50 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |