|
|
||||
|
||||
![]()
κατι τετοιο....?????
T5 Power Compact lamps offer a viable alternative to metal halide and T5 linear lamps. Their unique space saving design, and high out put reduces the quantity of lamps and starters required. One interpet T5 Power Compact lamp can provide the equivalent of up to 3 conventional T8 linear flurescent lamps. For example, a 21" Interpet Power Compact lamp provides 55watts of high intensity lighting. Compare this to 3x 24" T8 lamps with an output of only 18watts each! |
|
||||
|
||||
![]()
Το είδα αυτό Κλαζ, στη "γύρα" που έκανα στο διαδίκτυο. Αυτό που δεν ξέρω όμως, είναι αν αυτές οι διπλές λάμπες υπάρχουν εδώ, και το πως στο καλό στερεώνεται στο ενυδρείο....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για την τοποθετηση τους,υπαρχουν και ειμαι σιγουρος γιαυτο ,πολλοι τροποι για να τις προσαρμοσεις....ασε που μπορουν να σε βοηθησουν τοσοι φιλοι πατεντακηδες...!!! εδω μεσα..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως γενικα ενα nano-full-planted ειναι παρα παρα πολυ δυσκολο οι οποιες διαδικασιες θελουν τσιμπιδες για φυτεμα και κλαδεμα τα δικα μου χερια δε χωραγανε σε 15 λιτρα σκεψου μαριλενα και για να τα βαλω μεχρι τον πατο επρεπε να αφαιρεσω το μισο νερο γιατι αλλιως θα χυνοταν πολυ παιδεμα!τωρα τα γυναικεια χερια βεβαια ειναι και αλλιως!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο καρφουρ και Φωτισμός | dimitrisgiannoulakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 09-05-07 15:05 |
Φωτισμός για αστακούς | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-01-07 13:34 |
Φωτισμός σε φυτεμένο ενυδρείο | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 30-03-06 17:50 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |