|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και βεβαια ΔΕΝ ειναι ενυδρειακο αλατι γλυκου νερου(αυτο που θελεις,δηλαδη...).....θα σου εδινε φαρμακο....
αλλαξε χαλαρα πετσοπ.....καλη συνεχεια φιλε μου....!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
klaz ευχαριστω και θα αλλαξω..Τσεκαρε αν μπορεις την τελευταια παραγραφο για την δοσολογια γιατι μου εκανε automerge για διπλο ποστ (κατα σειρα)..
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε προσεχτικα και κατ'ιδιαν το αρθρο σχετικα με το αλατι....
καλη ανναρωση στον αρρωστο..... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8221 |
|
|||
|
|||
![]()
Το αλατι 3 στα χιλια και οχι 3% οπως εγραψε προφανως κατα λαθος ο φιλος πιο πανω
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός. 0,3% (3 γρ. αλάτι ανα λίτρο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερωτηση ακομα..Προτινεται να το βαλω σε ενα 6λιτρο που εχω για την θεραπεια ή μεσα στο κανονικο ενυδριο?
Πηρα το mineral salt της sera και μου προτιναν να ριξω 10 κουταλακια συνολικα (50gr περιπου) μεσα στο ενυδριο.. Ευχαριστω..
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου, το ενυδρείο που έχεις 60λίτρα είναι ήδη πολύ μικρό. Εκεί να κάνεις την θεραπέία του χρυσόψαρου. Στα 6 λίτρα θα το ζωρίσεις περισσότερο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο ενυδρίο με γαρίδες | mellatonin | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 09-01-07 10:15 |
Προβλήματα με τα φυτά | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-09-06 18:04 |
Nεο ενυδριο 300 Λιτρα και εξοπλισμος | niouch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-06-05 12:57 |
Προβλήματα με φυτά | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 21-09-03 03:33 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |