|
|
||||
|
||||
![]()
Την θερμοκρασία δεν θα την ανεβάσεις αν δεν βάλεις πρώτα κάποιο φάρμακο για το Ick ή αλάτι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχει να κάνει με τον μεταβολισμό του πρωτόζωου ... το αλάτι σκοτώνει κύριος τα μικρά και τα αυγά γιατί αυτά είναι επιρρεπή στην αλλαγή της οσμωτικής πίεσης ... όχι τόσο τα μεγάλα ... αυτό που κάνεις λοιπόν είναι να αυξήσεις την θερμοκρασία προκειμένου να επιταχύνεις τον μεταβολισμό τους ... και τα μεγάλα να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους ποίο γρήγορα ... ενώ το αλάτι θα σκοτώνει τους απογόνους .. αν αυξήσεις την θερμοκρασία πριν το αλάτι ... τότε θα έχεις απότομη αύξηση του πρωτόζωου στο ενυδρείο σου ... και αυτό δεν το θέλουμε ... αν μπορούσες με κάποιο ανεμηστηράκι να ρίξεις λίγο την θερμοκρασία μέχρι να βρεις αλάτι .. θα καθυστερούσες τον κύκλο του πρωτόζωου και θα το διατηρούσες σε νορμάλ επίπεδα ... αυτά για να καταλαβαίνουμε και γιατί κάνουμε ότι κάνουμε … |
|
|||
|
|||
![]()
αν και συμφωνώ με τους παραπάνω λόγω του ότι το ίδιο σύμπτωμα αφορά και άλλες ασθένειες που οφείλονται σε παράσιτα καλό θα ήταν μια αγωγή με κάποιο παρασιτοκτόνο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
επισης καλο ειναι να υπαρχει παντα αλατι παρασιτοκτονο και μυκητοκτονο στο ντουλαπι σου γιατι εχουμε και σκδ όπως τώρα και άντε να περιμένεις την Τρίτη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Να ταΐσω τα ψαράκια μου αχινιούς ? | nikman | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 18-08-06 03:49 |
SOS μου τρωει τα ψαρια !!!!!!! | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 19-06-06 10:55 |
τι είναι τα ψαράκια μου???? | cobaingr | Ζωοτόκα | 6 | 19-11-05 16:34 |
SOS ΧΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ | SaKreK | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-02-05 15:26 |