|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Πππεεεεε εγεμοσε το φορουμ με κυπραιους.Καλωσορισες χωρκανε.
|
#2
|
||||
|
||||
![]() Ρε κοπέλια, περιμένετε με τζιε εμένα!!! Καλώς τον τζιε καλή διαμονή στο φόρουμ. Από ποιό σημείο είσαι στην Κύπρο?
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
απο λαρνακα
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Ο φίλος Γιάννος μπορεί να βοηθήσει στο θαλασσινό. Γιάννοοοοοοοοοοο πού είσαι?
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αστειεύομαι . Κίνηση 1. ¶δειασμα του ενυδρείου και καλό πλύσιμο. Κίνηση 2. Φωτογραφία ενυδρείου και σταντ. Κίνηση 3. Υπομονή, χρόνος, και χρήμα. Ευχαριστώ Γιάννος Σάββα |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα καλοσώρισες και απο μένα , αντε παιδιά έτσι μπράβο η Κύπρος μας να δίνει το παρών της δυνατά....
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα σου βήματα που κάνεις στο θαλασσινό.
__________________
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα. ---------------------------- Το ενυδρείο μου σήμερα |
#7
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια μιαν τρελλη ερωτηση γιατι σε ενυδρεια αλμυρου βαζουν φυσσαλιδεσ με κομπρεσορακι οπωσ του γλυκου και σε καπια δεν βαζουν καθολου .
|
#8
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα μιλάς για Μεσογειακό ενυδρείο.
Η αλατότητα εδώ διαφέρει. Θα πρέπει να είναι γύρω στο 1.031 με 1.035 ανάλογα με την περιοχή, δηλ. αν εκβάλλουν ποτάμια εκεί γύρω ή τυχόν ύπαρξη υπογείων νερών (βλυχάδων). Μεσογειακά ενυδρεία υπάρχουν ελάχιστα στην Ελλάδα, αλλά με υπομονή και διάβασμα όλα γίνονται. Το καλό είναι ότι μπορείς να προμηθευτείς διάφορα test και να ξεκινήσεις τις μετρήσεις του νερού από όπου θα πάρεις τους κατοίκους του ενυδρείου σου. Για να δεις πως θα πρέπει να έχεις την χημεία του νερού σου. Οι αλλαγές νερού καλό θα είναι να γίνονται με τεχνητό αλάτι (εκτός αν ξέρεις την ιδανική πεντακάθαρη παραλία και δεν βαριέσαι να τρέχεις με παγούρια…) περίπου μια φορά κάθε 15 μέρες (πάντα με τέλειες συνθήκες, γιατί αν έχεις υψηλό ΝΟ3 θα πρέπει να κάνεις συχνότερες, μέχρι να λύσεις το πρόβλημα). Για φίλτρανση θα έλεγα να ακολουθήσεις την φυσική μέθοδο με τον ζωντανό Μεσογειακό βράχο και ζωντανή άμμο. Ο βράχος και η άμμος είναι υποδεέστεροι του τροπικού, αλλά με λίγα κιλά παραπάνω και με μικρή ιχυθοφόρτιση θα είσαι οκ. Για αρχή όμως επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να δεις το θέμα πολύ ζεστά και να ξεκινήσεις το διάβασμα σχετικά με τα θαλασσινά ενυδρεία. Οι περισσότερες ερωτήσεις σου είναι ήδη απαντημένες εδώ. Κάνε μια αναζήτηση και θα εκπλαγείς… Και επαναλαμβάνω ότι απορία σου δημιουργείται την λες… ![]()
__________________
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas... |
#9
|
|||
|
|||
![]()
σε υπερ ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|