|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι λετε ρε παιδια τζαμπα κοπος δηλαδη?Πολλοι φιλοι του φορουμ εχουν βαλει αμμο απο παραλια και δεν εχει αναφερει κανεις τιποτα.Τωρα τι κανω?Ας πει καποιος ειδικος κατι ρε παιδια για να ξερω πως προχωρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εδω και χρονια εχω αμμο απο θαλασσα και δεν εχω δει κανενα προβλημα στην σιλικονη....
Οσο για το βρασιμο, αν ειναι μεγαλη η ποσοτητα, δεν ειναι απαραιτητο. Εγω οσες φορες την χρησιμοποιησα, δεν την εβρασα. Εχει ομως το ρισκο του το πραγμα.... Καλο πλυσημο και η θολουρα που θα δεις στην αρχη θα φυγει με το φιλτρο. Υποθετω οτι θα την μαζεψες απο σημειο που δεν κανουν μπανια. |
|
|||
|
|||
![]()
Υποθετω οτι θα την μαζεψες απο σημειο που δεν κανουν μπανια.[/quote]
Τακη μου, αυτο παιζεται. Την εχω μαζεψει απο χωρο τον οποιο παταει κοσμος. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη μου, αυτο παιζεται. Την εχω μαζεψει απο χωρο τον οποιο παταει κοσμος.
![]() ![]() Έλα ¶ντρο, Το πυρίτιο σίγουρα δεν φεύγει με το πλήσιμο γιατί είναι στοιχείο στη σύσταση της άμμου. Στο Π.Μ. σου είπα περίπου ότι σου έχει απαντήσει ο φίλος Τάκης. Δική σου επιλογή.
|
||||
|
||||
![]()
και φίλοι δικοί μου που έχουν βάλει άμμο θαλάσσης δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο ...
τώρα αν τα προβλήματα βγαίνουν μακροχρόνια ..... δεν ξέρω και δύσκολα θα το μάθεις αν δεν το επιχειρήσεις ....
|
||||
|
||||
![]()
αλλα γιατι να το επιχειρησεις;;;;; Για να γλιτωσεις 10 ¤ θα ρισκαρεις ψαρια , ψυχικη ισορροπια πατωματα και γρινιες απο τους γειτονες;;;;;; ΜΑΚΡΙΑ.......Εστω και 1% να ισχυει μην το ρισκαρεις.....
|
|||
|
|||
![]()
Διπλό πάτο;;; Δηλαδή;;;
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμος πυθμενα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 24-01-07 16:10 |
Καθαρισμος Ενυδριου??? | monomaxos_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 12-01-07 08:04 |
καθαρισμος φιλτρου. | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-07-06 00:09 |
Αμμος θαλασσης -java fern?? | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-03-05 14:18 |
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-03-04 01:21 |