|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η δικια μου ενσταση ειναι οτι και μια αμμος απο πετ σοπ παλι βαση το πυριτιο εχει..δεν καταλαβαινω ποια ειναι η διαφορα η αμμος θαλασσης ειναι τριμενη πετρα ασβεστολιθικη σκευτειται, αρα και πετρες απο τη θαλασσα δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε?καπου δεν στεκει....
και δεν νομιζω οτι για 430 λιτρα θα δωσει μονο 10€ σε πετ σοπ...πρεπει να χρειαζεται 50κιλα στην καλυτερη περιπτωση...
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν η ποταμισια αμμος εχει βαση πυριτιου, μαλλον ο caverman θα μας κατατοπισει παραπανω...... _Στις οικοδομες ομως ποτε δεν χρησιμοποιουμε αμμο θαλασσης αλλα παντα ποταμισια.......
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα με την άμμο και το πυρίτιο μου το έχει πει ιχθυολόγος.
Για να το λέει κάτι θα ξέρει. Το ερώτημα τώρα είναι αν επηρεάζετε μόνο στο σημείο που άρχετε σε επαφή με το νερό. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να επίδραση και ανάμεσα στα γυαλιά. Εγώ είχα και την έβγαλα. Παρά να είμαι με το αχνός…….. Ευχαριστώ. Γιάννος Σάββα |
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια δεν χρησιμοποιούμε άμμο θαλάσσης στις οικοδομές γιατί είναι γεμάτη άλατα. Τα άλατα προκαλούν τεράστια προβλήματα στο ίδιο το τσιμεντικονίαμα αλλά κυρίως στις σιδεροσυνδέσεις. Γνωρίζετε ότι τα άλατα προκαλούν συνεχή και γρήγορη διάβρωση του σιδήρου (σκουριά).
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 29-05-07 στις 20:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμος πυθμενα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 24-01-07 16:10 |
Καθαρισμος Ενυδριου??? | monomaxos_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 12-01-07 08:04 |
καθαρισμος φιλτρου. | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-07-06 00:09 |
Αμμος θαλασσης -java fern?? | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-03-05 14:18 |
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-03-04 01:21 |