|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα πανω απο 8cm νομιζω ειναι υπερβολη για τα λιτρα μου...απλα εχω 2 6αρια οποτε ισως βαλω 2 6 αρια πανω και ενα 8αρι κατω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το πραγμα προχωραει με ξυλο 15αρι και παει μια χαρα εχω φτιαξει το τελαρο εχει στοκαριστει ξυστει εχει περαστει με συντηριτικο και αυριο θα περασω μαυρη βελατουρα και απο πανω 2-3 χερια βερνικι θαλασσης...
ερωτηση το βερνικι θαλασσης που εχω<vivelux της βιβεχρωμ> γραφει πανω οικολογικο βασεως τροποποιημενων πολυουρεθανικων ρητινων κανει ετσι? δευτερον εχω σπασει το κεφαλι μου τι θα κανω με το τελαρο στη βαση το τανκ..ειχα την ελπιδα οτι το πλαστικο που εχει τωρα δεν θα εδειχνε πολυ παρατερο σε σχεση με το 15αρι ξυλο απο πανω αλλα μαλλον θα δειχνει σα να φοραει ενα φαρδυ καπελο το τανκ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βάζεις, αν μπορείς, καμία φωτό από το βερνίκι που πήρες, γιατί και εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να είμαι σίγουρος αν αυτά που χρησιμοποιώ είναι κατάλληλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.thanosnet.gr/html/vivelux.html εδω εχει φοτο και καποια χαρακτηριστικα!
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερή η ιδέα για το καπάκι...Θα το κάνω και στο δικό μου...(octania246 δες τo pm σου)...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη καπακιου κ βασης | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 09-05-07 23:59 |
αφαιρεση κοντρων καπακιου | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 01-05-07 00:58 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |
κατασκευη DIY CO2 | GEORGE ARGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-07-05 14:01 |
Κατασκευη DIY CO2 | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:56 |