|
|
||||
|
||||
![]()
Χαρακτηριστικο του dropsy ειναι τα ανασηκωμενα λεπια, και το πρηξιμο στην κοιλια. Απο την περιγραφη δεν μοιαζει με dropsy.
Εφοσον ειναι ιδιο με αυτο της φωτογραφιας στο link, ξεκινα με αλατι. Και βιταμινες μπορεις να δωσεις, αλλα οι βιταμινες δεν ειναι φαρμακο και δεν θα κανουν κατι αμεσα. Μακροπροθεσμα βεβαια βοηθουν. Nickall εκτος απο αλατι και βιταμινες εδωσες και τιποτε αλλο? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα. Εγώ έβαλα αλάτι (όχι αυξημένη δόση) και έκανα συχνές (μικρές) αλλαγές νερού. Δεν χρησιμοποίησα κάτι άλλο. Όταν έβαλα βιταμίνες, μετά από 4 μέρες είδα διαφορά
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ λυπαμαι
![]() Μακαρι να μπορουσα να σου πω κι εγω κατι για να σε βοηθησω αλλα..... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!Σημερα ξεκινησα με αλατι.Η θερμοκρασια στους 28 σταθερα.
![]() ------------------------- Mariel θυμασαι μηπως τις βιταμινες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mariah : 23-05-07 στις 23:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μονο στην οξεια μορφη του dropsy ανασηκωνονται αμεσως τα λεπια.υπαρχει ομως κι η χρονια κι η βραδειας εξελιξης.εκει το ψαρι ειναι πρησμενο και για μηνες πριν ανασηκωθουν τα λεπια.
Mariah,βιταμινες οποιασδηποτε εταιρειας,νομιζω δεν εχουν διαφορα.εγω αν θυμαμαι καλα επαιρνα της sera.ευχομαι το καλυτερο για το ψαρακι σου!!
|
|||
|
|||
![]()
και εγω της sera fishtamin εχω αρκετά καλες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια δυστυχως ο μονομαχακος μου σημερα απεβιωσε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστοσ Μονομαχοσ Sos!!! | Eagle | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 02-03-07 14:04 |
SOS-SOS (Μονομαχος εκτος νερου) | JONNY | Bettas | 43 | 12-02-07 10:02 |
βοηθεια χανω το δισκο μου...... | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 19-11-05 18:54 |
χανω guppies μαλλον απο τον placostomus....παιζει??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 02-08-05 15:37 |
SOS ΧΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ | SaKreK | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-02-05 15:26 |