|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() *Φιλικα ,Νικος* |
|
|||
|
|||
![]()
Ξαναδιαβασε λιγο τα τελευταια ποστ.
(Ο ορος ιντριγκες ειναι μαλλον ατυχης) |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα μου δοθηκε η εντυπωση οτι εγινε παρατηρηση για προβολη αλλου φορουμ στο GAB,αυτο αν δεν ειναι ιντριγκα ειναι τουλαχιστον ανταγωνιστικο.(και δεν πιστευω πως το GAB εχει τοσο πολυ αναγκη απο ανταγωνιστες...)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ιντριγκα σημαινει αλλο πραγμα.
Δεν θετω θεμα ανταγωνισμου. Θεμα τακτ θετω. |
|
||||
|
||||
![]()
παντα προσεχα,και νομιζω οτι συνεχιζω να το κανω,το θεμα λινκς,και σαφως δεν ηθελα και δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω ουτε το gab,ουτε τους συντελεστες του.δινωντας δημοσια τη διευθυνση,απλα αισθανθηκα οτι βοηθησα καποιον που το ζητησε και κακα τα ψεμματα δεν πιστευω οτι υπαρχει αλμυρος που δεν ειναι γραμμενος και εδω κι εκει,αλλα το θεμα του τακτ,αγαπητε μου τολη και με ολο το σεβασμο που σου εχω,νομιζω οτι ειναι καπως τραβηγμενο.
τεσπα,αν οντως ειναι και φαινεται ασχημο,κατοχυρωστε το λαθος στον ''φακελο'' με το ονομα μου,μαζι με την υπογεγγραμμενη μου συγνωμη. καλο βραδι σε ολους. |
|
||||
|
||||
![]()
Iσοροπιες φιλοι μου
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα πάντα είναι διαθέσιμα στο internet. Όλα βρίσκονται.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ή θα μάθουν σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και για πολλά ακόμη χρήσιμα άλλα forums. Απλά υπάρχει μια λεπτή ισορροπία σχετικά με το πώς θα γίνει αυτό. Ο τρόπος με τον οποίο ο klaz απευθύνθηκε … Παράθεση:
Τίποτα παραπάνω, είμαστε σε ένα συγκεκριμένο forum και θα πρέπει να προσέχουμε. Προσωπικά είμαι «γραμμένος» σε αρκετά ενυδρειακά forum, αλλά πάντα προσέχω να μην μπλέκω καταστάσεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση mini-reef 5 lt | profitia | Nano Reef | 16 | 24-04-10 01:08 |
φωτιστικό για mini reef 120 L | nikman | Φωτισμός | 5 | 12-04-07 16:20 |
Mini reef | deMetrIs | Nano Reef | 28 | 10-12-06 14:35 |
mini reef ή fish only ??? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 09-12-05 08:55 |
Mini Reef ή Ουτοπία? | medoc30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 25-11-05 23:42 |