|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το υψος αυτη η φωτο τα λεει ολα..
http://www.dursostandpipes.com/ Ακριβως απο πισω φαινεται και η χτενα με το μικρο καταρακτη, και η διαφορα υψους.. Ο richard durso το φτιαχνει με 1 1/4 της ιντσας αλλα δεν βρισκω λογο να μην δουλεψει και με μια ιντσα.. Εχεις προβλεψει τρυπουλα απο πανω εε? http://www.rl180reef.com/180/pages/s...s/airvalve.htm ΥΓ Ωραιος ο μαστορης... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι η τρυπα θα γινει με κολητηρι απο πανω και θα μπει με σιλικονη ρυθ.βιδακι(οπως στη φωτο)
μηκος πλατος του πυργου λεω να το κανω 13χ13χ υψος θα δουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
13Χ 13? Μαλλον εννοεις 130 Χ 130 mm..
Καλο ακουγεται γιατο τανκ που λες.. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο εννοω
|
|
||||
|
||||
![]() τελικα ο πυργος θα γινει 15χ15 cm εχει κανεις καμια ιδεα για το υψος?το ενυδρειο θα γεμμιζει μεχρι τα 57cm με νερο.μηπως θα ηταν καλα το υψος του πυργου να ηταν στα 50 η 51cm? επισης τι αντλια πρεπει να επιστρεφει το νερο απ το sump στο τανκ? καποια μαρκα και ποσα λιτρα πρεπει να ειναι? |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=alan boy;176553]τελικα ο πυργος θα γινει 15χ15 cm
εχει κανεις καμια ιδεα για το υψος?το ενυδρειο θα γεμμιζει μεχρι τα 57cm με νερο.μηπως θα ηταν καλα το υψος του πυργου να ηταν στα 50 η 51cm? Πρέπει να υπολογίσεις τα υπερκείμενα λίτρα από τη στάθμη της υπερχείλησης, απλά να σου γεμίζουν το sump... πιο απλά, όταν κοπεί το ρεύμα να μην ξεχειλήσει το sump. Όσο για την αντλία, υπολογίζεις πόσα λίτρα θες να σου γυρνάνε την ώρα και παίρνεις την ανάλογη αντλία. (προσωπικά χρησιμοποιώ tunze)
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου;176555]
Παράθεση:
![]() Η αντλια δεν θα πρεπει να ειναι προσαρμοσμενη στα ποσα λιτρα περνανε απο το sump...Τι ενοοω, εστω οτι εγω περνω μια αντλια με 800l/h (η και μεγαλυτερη επειδη τι βρικα σε καλη πολυ τιμη) και η υπερχειληση μου κατεβαζει στο sump μου 600l/h δεν ειναι λογικο καποια στιγμη να δουλευει η αντλια χωρις νερο και να υπαρχει κινδυνος να μου καει????????? ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. πως μπορω να υπολογισω ποσα λιτρα/ωρα πεφτουν στο sump μου???? (σε περιπτωση που ειναι με συστημα durso ή και σε οποιαδηποτε περιπτωση)..υπαρχει καποιος τυπος???? ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iliastra : 05-02-08 στις 23:07 Αιτία: δεν εγραψα ο,τι ηθελα και επειδη ξεχασα να ρωτισω κατι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υδρόφιλα (και όχι υδρόβια) φυτά..που δεν κάνουν για ενυδρεία | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 12-11-08 14:27 |
Απορειες για κατακευη sump για marine fish only | infer0s | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-09-06 14:45 |
Αναλογία αντλησης και υπερχειλισης σε sump | FIL241 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 10-11-05 21:49 |