|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.tecno.gr/pegasus/bin/pegw...mada=3&omada=1
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους και παλι..
το απογευμα θα περασω απο το μωλ να τις δω και απο κοντα.. μεχρι 400¤ θελω να διαθεσω (για τη φωτογραφικη),αλλα αναμεσα στις 2 με προβληματιζουν οι διαφορετικες γνωμες για την olympus.. αντιθετως για την canon δεν βρηκα αρνητικα ή διαφοροποιημενα σχολια.. θα επανερθω με νεοτερα μετα την βολτα.. καλημερα σε ολους.. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δε βρεις κάτω από 400 την Olympus πάρε με 300 την S3 και τα υπόλοιπα διέθεσέ τα για θήκη και κάρτα μνήμης.
|
|
||||
|
||||
![]() καλησπερα σε ολους..
εχθες το απογευμα εκανα μια βολτουλα απο το mall.. την olympus δεν την βρηκα ουτε στη fnac.εννοω δεν την βρηκα να λειτουργει..στα ραφια ηταν παντου.. την canon την βρηκα..ωραια,ευχρηστη και βγαζει πολυ ωραιες φωτο.. θα ψαξω και αλλου μηπως βρω την olympus,και περιμενω και τον φιλο msigouros να μου πει εντυπωσεις μολις την παρει στα χερια του.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2 Ημέρες την έχω και προσπαθώ να την μάθω.
Συνοπτικά έχει πολλά παραπάνω απο οσα ζητά ενας οχι απλός αλλά και μεσος φωτογράφος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ωραιες οι φωτο..κουκλι το δισκακι!φτου φτου.. εγω σημερα θα περασω απο mediamarkt να την δω απο κοντα,και να βγει η ετυμηγορια.. ![]() σε ευχαριστω για το χρονο σου.. με εκτιμηση,Γιαννης |
|
||||
|
||||
![]()
μερικές ακόμα......σημερινές απο μια βόλτα στον Πύργο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως οι φινλανδοι ''φτιαχνουν'' τις πετρες τους.... | klaz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 22 | 26-11-08 13:48 |
Ποιο απο τα δυο βιβλια να διαλεξω ?? | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 08-03-05 08:18 |
απο ποια λιμνη να επιλεξω | fishme | Malawi | 3 | 29-09-04 20:39 |