|
|
||||
|
||||
![]()
Στις φώτο που βλέπω, κυρίως στα τοπία, δεν μου αρέσει καθόλου η ποιότητα της εικόνας.
Βέβαια μπορεί να φταίει το πρόγραμμα ή ο τρόπος που τις έκανες resize. Και ο λόγος που το υποθέτω αυτό είναι ότι στις κοντινές (macro) βλέπω ωραίες λεπτομέρειες. Για λέγε τι έκανες Μιχαλιό, γιατί με μπέρδεψες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι φωτοφραφίες στα κτίρια και η μπουκαμβίλια είναι στο χέρι τραβηγμένες με τον φακό περίπου στο 300 . Η τελευταία είναι στην σκιά χωρίς φλάς και ίσως γιαυτό να τις κρίνεις έτσι. Για να τις μικρύνω χρησιμοποιώ το 'ζωγραφική' καI η αποθήκευση στην μηχανή σε HQ 3072x2304 αν και εχει ακόμα SHQ 3072X2304 και RAW 3072X2304. Θέλω ακόμα διάβασμα 3 ημέρες την έχω μην χτυπάς......χτύπα κανά σουβλάκι είναι καλύτερα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η "Ζωγραφική" τις έχει κάνει μαντάρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι οι φωτογραφίες έχουν αρκετή οξύτητα (sharpness).
Εάν δεν το έκανε το πρόγραμμα με το οποίο έκανες resize ή πάλι δεν το έκανε έτοιμο πρόγραμμα της μηχανής, θα έλεγα ότι έχει υπερβολικό sharpness κάτι που "σπάζει" την εικόνα κυρίως αν την επεξεργαστείς. Καλό είναι σε περιπτώσεις που δε θέλεις να επέμβεις στις φωτογραφίες σου μετά. Περιμένουμε όταν διαβάσεις και κάνεις μερικά tests. Επίσης καλό θα ήταν να έκανες crop σε ένα κομμάτι μιας φωτογραφίας σου για να το δούμε 1/1 (ένα προς ένα) σε μεγέθυνση. Όχι δηλαδή όλη τη φωτό... Αν δεν κατάλαβες πες μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
ok STAT.
Να είναι καλά ο Χρήστος Χ.Τα κατάφερα .Οπως μου τα ζήτησες στο πμ.Στο 10 είναι.Αν και στον Δίσκο μου ειναι μέγεθος περίπου στα 250 ΚΒ η κάθε μια εδώ βγήκαν 54;
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη msigouros : 22-05-07 στις 16:19 |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ το βρήκα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως οι φινλανδοι ''φτιαχνουν'' τις πετρες τους.... | klaz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 22 | 26-11-08 13:48 |
Ποιο απο τα δυο βιβλια να διαλεξω ?? | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 08-03-05 08:18 |
απο ποια λιμνη να επιλεξω | fishme | Malawi | 3 | 29-09-04 20:39 |