|
|
||||
|
||||
![]()
την τελευταια φορα εβαλα αλλον αλλα ιδιο παχος και μεγεθος παιζει ρολο λες?
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει η πυκνοτητα εχω το 2236 και τον πλενω και τον ξαναβαζω τον υαλοβαμβακασ τον αλλαζω καθε 6 μηνες
Της μανας του |
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να βάλεις υαλλοβάμβακα εκει στην εισοδο του φιλτρου ετσι ωστε να μην πηγενουν ολα στο φιλτρο και να σου ειναι ποιο ευκολο να το καθαρισεις μαλλον αυτο θα βοηθήσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σφουγγαρι κατω κατω λειτουργει ως μηχανικο φιλτρο.
Το ψιλο ασπρο μετα το βιολογικο , προστατευει την αντλια κυριως. Του κατασκευαστη εχει συγκεκριμενο παχος. Σαν πολυ γρηγορα δεν τον ξεφορτωθηκες της μανας του? |
|
||||
|
||||
![]()
της μανας του βρωμισε γρηγορα τις πρωτες μερες απο υποστρωμα που ξεφυγε οποτε ενα καθαρισμα ακομα μαμισιο υαλοβαμβακα και για το μαραφετι στο λινκ δε μου κανεις...
|
|||
|
|||
![]()
Σόρρυ ρε παιδιά.... αλλά τι σας έκανε το φιλτράκι;;;;; όλο της μάνας του και της μάνας του...
![]() Πάντως εγώ Κώστα όταν μπουκώνει το φίλτρο μου (κυρίως ο υαλοβάμβακας), χαίρομαι... ξέρω δηλαδή ότι το φίλτρο δουλέυει καλά. Και καλύτερα να μπουκώνει ο υαλο παρά να μπουκώσει το βιολογικό. Προσωπικά θα ανυσηχούσα να βρω το λόγο που γίνεται αυτό... Πολύ τάισμα, ανάδευση του υποστρώματος, πολλά ψάρια, πολλή άλγη;;; Προσωπικά πάντα, και φιλικά. Ανδρέας.
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
|||
|
|||
![]()
JBL 250 crystalprofi στο 100άρι φυτεμένο μου, θέλει καθάρισμα μιά φορά το εξάμηνο. Το νερό καθώς εισέρχεται συναντάει πλαστικές μπάλες, μακαρόνι, σφουγγάρι χοντρό, σφουγγάρι ψιλό, micromec (βιολογικό) και ΜΕΤΑ υαλοβάμβακα. Αν σε σένα ο υαλοβάμβακας είναι πρώτος στην σειρά, κάπου τα έχεις βάλει λάθος και φυσικότατα μπουκώνει...
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2234 | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-11-06 23:43 |
reactor που βουλώνει γρηγορα | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 08-10-04 09:45 |