|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω (από την φωτό) αν υπάρχει πλέον σωστή κυκλοφορία μεταξύ των βράχων, κάτι πολύ σημαντικό. Είναι έτσι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει κίνηση ανάμεσα σε αυτά ... ( το βλέπω απο τις μικροφυσαλίδες και τα μικροφύκια ή σκουπιδάκια που κουνιόνται. τώρα αν αυτό σημαίνει σωστή κυκλοφορία ... δεν ξέρω ... αλλά κυκλοφορία υπάρχει σίγουρα ... υπάρχει και ένας μικρούλης κυκλοφορητης 400 lt/h ακριβώς πίσω από τον βράχο για να σιγουρευτώ ότι δεν θα υπάρχει νεκρή περιοχή εκεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Aααα πολύ ωραία....
να κάνω κάποιες ερωτήσεις;; Έχεις βάλει βάση ή όχι ,και πόση απόσταση υπάρχει από το πίσω μέρος έτσι ώστε να κάνει κυκλοφορία;; και παρεμπιπτόντως ένας μικρός κυκλοφορητής για αυτό τον σκοπό πόσο κάνει και ποιος είναι κατάλληλος;; Απλά γιατί ναι μεν έχω πάρει και εγώ το βράχο αλλά δεν έχω κάτσει να τον φτιάξω... Ευχαριστώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όχι ... αλλά έχει αρκετα και μεγάλα κενά ανάμεσα στου βράχους ... ακόμα και ο ίδιος ο βράχος είναι διαλεγμένος έτσι ώστε να έχει πολύ μεγάλα κενά μέσα του.
Παράθεση:
Παράθεση:
εγώ γενικά έχω δουλέψει του κινέζικους αρκετά και δεν είχα πρόβλημα μέχρι σήμερα ... και κάτω από γενικά δύσκολες συνθήκες. ο μεγάλος κυκλοφορητής ας πούμε αγοράσθηκε απο την ζωοφιλία στον άγιο στέφανο και έκανε 35 ευρώ ... (2400 λίτρα ανα ώρα) τελικά με την κυκλοφορία νομίζω κάπως τα έφτιαξα τα πράγματα ... εχθές η εφίλλια ήταν χάρμα οφθαλμών ... και έχει γίνει τεράστια φτου φτου να μην την ματιάσω ... από 5 στόματα που είχε όταν την πείρα τώρα είμαι είδη στα 11 !!!! ![]() ![]() αχ θα μου το κλίσει το σπίτι αυτή ... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδυασμοί ψαριών σε 120 λίτρα | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-11-06 20:52 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Πρόληψη ασθενειών σε νέο 120 λίτρα | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-12-05 18:30 |
Ζευγάρι Δίσκων σε 120 λίτρα??? | Cristos | Δίσκοι | 10 | 08-12-04 14:21 |