|
|
||||
|
||||
![]()
Μα γιατί μαγειρικό?
Δεν κάνει... Σε άλλο post ρώτησες και σου είπαν αλάτι για ενυδρεία...(http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16581) Μάλιστα σου υπέδειξαν και ποιο είναι κατάλληλο!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 10-04-07 στις 21:51 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και πηγα και το αγόρασα και το έχω σπίτι. Απλά αυτό το παιδί έχει ένα ενυδρείο 200 λίτρων σπίτι του και έχει μέσα τροπικά ψάρια και είπε ότι ξέρει...γι αυτό. Πάντως το έβγαλα το ψάρι, το έβαλα μέσα στο ενυδρείο κανονικά και είναι κάπως καλύτερα, δεν δείχνει να έπαθε κάτι. δεν θα το ξανακάνω. Αύριο θα βάλω την ποσότητα που είπε η blanch από ενυδρειακό αλάτι και ελπίζω να μην έπαθε τίποτε το ψάρι. Απλά υπέθεσα ότι ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο ενυδρείο και τόσα ψάρια ίσως να ξέρει...λάθος μου...μέγα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μου έλεγες πως ήρθε ένας φίλος να σε βοηθήσει με το αλάτι (το ενυδρειακό) και ο οποίος έχει ένα ενυδρείο τόοοοοσο καιρό και ξέρει τις δόσεις πχ να το καταλάβω...
Αλλα ένα ολόκληρο GAB (καλά ντε...όχι ολόκληρο) να σου λέει για αλάτι για ενυδρεία και εσύ να ακούς τον χομπίστα (any way) που σου προτείνει KALAS!!!! Χάιντε....... ![]() ![]() ![]() Καλή επιτυχία με το ψαράκι σου.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε διάφορα θέματα εδω:
Παράθεση:
Η αναλογία είναι σωστή, 3 γραμμάρια αλάτι για κάθε λίτρο νερού. Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Να βάλεις το αλάτι μέσα στο ενυδρείο …. Θα βάζεις και στο κουβά που αλλάζεις το νερό στην ίδια αναλογία. Πρόσεχε, όταν τελειώσει η θεραπεία θα αραιώνεις το αλάτι σταδιακά, σου προτείνω ένα γραμμάριο λιγότερο σε κάθε αλλαγή νερού, αλλαγές κάθε 2 μέρες 33% (1/3) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aafent : 10-04-07 στις 22:50 Αιτία: λάθος copy paste |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ξεκίνησα με το ενυδρειακό αλάτι!!! Το ψαράκι τα παει πολύ καλά!!!! ΦΤΑΙΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ που τον άφησα και το έκανε...!!! ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν σας άκουσα...Το ψαράκι ειναι λιγάκι καλύτεερα...βασικά το άλλο πηγαίνει και το τσιμπάει στο στόμα και το πειράζει κάποιες φορές! Κάποιες φορές αυτό με την πληγή στο στόμα κάνει κάτι περίεργα..ανοίγει και κλείνει το στόμα πολύ...σαν αν προσπαθεί να ρουφήξει οξυγόνο!!! Πόσο καιρό θα κάνω με το ενυδρειακό αλάτι και πότε θα αραιώσω το αλάτι?? Σας ακούω μάστερ μου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε παρακατω με την ησυχια σου......
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8221 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να προσθέσω πως θα είναι καλύτερα για σένα να χρησιμοποιήσεις μόνη σου τα τεστ ώστε να είσαι σίγουρη για το τί συμβαίνει ανά πάσα στιγμή στο ενυδρείο σου. Προτίμησε υγρής μορφής και όχι sticks για να έχεις μεγαλύτερη ακρίβεια. Τα χρυσόψαρα είναι από τα πιο ανθεκτικά ψάρια και για να αντιμετωπίζεις συχνά προβλήματα και θανάτους, δεν έχεις στρωμένο φίλτρο άρα και ισορροπία στη βιολογία σου. Σίγουρα θα πρέπει να αλλάξεις κάτοικους σε τόσο μικρό ενυδρείο γιατί τα χρυσόψαρα είναι από τα πιο "βρώμικα" όσον αφορά την παραγωγή αμμωνίας, επομένως επιβαρύνεται το σύστημα. Οι πολύ συχνές αλλαγές νερού σε μόνιμη βάση, στρεσάρουν επίσης και δεν είναι παρά μια προσωρινή λύση.
Ελπιζω να γίνει καλά το ψαράκι...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρα | garfield | Χρυσόψαρα | 42 | 18-02-10 21:18 |
Νεκρά Χρυσόψαρα | orthros | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 11 | 24-09-06 16:02 |
'Εχω 2 χρυσόψαρα | Dimitris78 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-03-05 13:56 |
Χρυσόψαρα με τροπικά; | giannis1976 | Χρυσόψαρα | 1 | 24-01-04 00:38 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |