|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό ενυδρείο...!!
Από 'τι είδα έβαλες εξωτερικό κρεμαστό φίλτρο... Νόμιζα ότι αυτά δεν είναι κατάλληλα για το ενυδρείο αλμυρου νερου... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Μπράβο!!!Πολύ ωραίο είναι !! έχουμε και το ιδιο ακριβώς ενυδρειο και οπότε θα παιρνω και ιδεες!!
![]() -->http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16471 |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα το στήνεις το lidaki σου φίλε Lsourtzo, έχω πάρει κι εγώ το ίδιο πρόσφατα, είναι και το ίδιο χρώμα. Νομίζω μοιραζόμαστε και το ίδιο μοντέλο skimmer, το Prizm δεν είναι ; κομψό δε λέω αλλά από απόδοση και θόρυβο…
Αλήθεια πως τη παλεύεις με το θόρυβο που κάνει ; Με την ευκαιρία να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση για skimmer σε αυτά τα λίτρα ενυδρείου (120) που να έχει την κομψότητα ενός Ρrizm και την απόδοση ενός Deltec! Ζητάω πολλά ε ; |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο,πολυ ομορφο!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
την εφύλια την κτυπάει ο κυκλοφοριτής λίγο αλλά με τν αγορά καινούργιου βράχου σήμερα ελπίζω να βρω ένα καλύτερο μέρος που να κόβει λίγο περισσότερο ο 'αέρας' ... ![]() το σκίμμερ κάνει θόρυβο όντως .. αλλά δεν με ενοχλεί πια ... το πρόβλημα μου είναι κατά πόσον αποδίδει καλά ή όχι ... παντός από προχθές μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργήσει στήλη αφρού ... και αυτό με ανησυχεί ... βέβαια το νερό είναι καινούργιο σχεδόν κατά 80% οπότε μπορεί να είναι και λογικό ... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα προβληματισμο με τη θεση του ενυδρειου ...θα μπλοκαρεις την πλευρα του ενυδρειου που βλεπει στο παραθυρο ? Απο οτι βλεπω , μπαινει αρκετο φως αλλα εσυ ξερεις καλυτερα...Γενικα , η θεση του ενυδρειου δεν μου εκατσε καλα ...εγω θα το κολλαγα στην ντουλαπα και ας εχανα τη μια πορτα της
![]() ![]() ![]() Επισης , αν δεν κανω λαθος , βλεπω μερικα καλωδια/συνδεσεις απροστατευτες απο την υγρασια ...να ξερεις οτι αν φαινονται στο ματι σου , μπορει να φθασει το νερο με τροπους που δεν φανταζεσαι ![]() Επισης , δωσε μερικες πληροφοριες για τα παρακατω : 1) Λαμπες : χαρακτηριστικα και μαρκα 2) Ακροφυσια / Ballast : κοστος 3) Ηλεκτρονικος θερμοστατης : χαρακτηριστικα/κοστος |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι είναι το skimmer; Ενημερωτικά είμαι τελείως άσχετος με το θαλασσινό!
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικη η πατεντα πανω στο καπακι...συγχαρητηρια απο ηλεκτρολογικης σκοπιας!τωρα για το εσωτερικο....χαλια μαυρα,απαισιο(τα λεω για να πεισω τον εαυτο μου να μην ασχοληθει με το θαλασσινο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδυασμοί ψαριών σε 120 λίτρα | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-11-06 20:52 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Πρόληψη ασθενειών σε νέο 120 λίτρα | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-12-05 18:30 |
Ζευγάρι Δίσκων σε 120 λίτρα??? | Cristos | Δίσκοι | 10 | 08-12-04 14:21 |