|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμενα προσωπικα με ενοχλει το γεγονος οτι δεν υπαρχει καποια ομοιογενεια στις πετρες και τα αλλα αντικειμενα μεσα στο ενυδρειο. Αν ολες οι πετρες ηταν ιδιας συνθεσης και αρα ιδιας εικονας, θα μου αρεσε πιο πολυ και δεν θα μπερδευε το ματι. Φυσικα αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου... |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι ειδα υπαρχει τομεας με παρουσιασεις. Δεν το ειχα προσεξει ,παρακαλω τον μοδερατορα να αλλαξει αν θελει θεση στο ποστ αυτο.
Επισης, το θεμα συμβατοτητας ψαριων απο διαφορετικες λιμνες ειναι τεραστιο, και μια και εχω παρει αποφαση να κανω του κεφαλιου μου, ας μην το σχολιασουμε αλλο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παράταιρη η σύνθεση, παράταιρη και η "διακόσμηση".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonm : 29-03-07 στις 23:52 |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν αρχίσουν όμως τα προβλήματα εδώ θα έρθεις για να πάρεις απαντήσεις.....
Αλλά έτσι είναι συνήθως .... "σας γράφω,κάνω του κεφαλιού μου, μέχρι να σας χρειαστώ..." anyway. δεν είναι επιθετικό το μήνυμα προς εσένα Dr_Υianni...... απλά τέτοια "υφάκια" τα σνομπάρω γενικά στην ζωή μου είτε σε boards, είτε το ΙRC παλαιότερα, και κατα πόσο στην πραγματική ζωή ..... Απόψεις είναι αυτές και διαφέρουν. Υ.Γ βάλε μαύρο χαρτόνι Υ.Γ 2 είναι πολύ FLAT για κιχλίδες κατ' εμέ. Υ.Γ 3 πολύ ανομοιογένεια ..... Υ.Γ 4 όχι και τόσο κακή προσπάθεια για πρώτη παρουσίαση.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου αρέσει καθόλου το ενυδρείο σου, οι πιθανότητες βελτίωσης του είναι τεράστιες... Νομίζω πως αν ψάξεις λίγο το θέμα της διακόσμησης ώστε να κάνεις την εμφάνιση του ποιό "φυσική" θα δείξει κλάσεις ανώτερο, άσε που θα είναι πολύ καλύτερα και για τα ψάρια(καλύτερα να κοιτάξεις λίγο και τη σύνθεση τους η οποία είναι λανθασμένη αυτή τη στιγμή). Οι μονοδάκτυλοι σε αλμυρό νερό? Θαλασσινό δηλαδή? Πρώτη φορά το ακούω αν και δεν έχω ψάξει πολύ το είδος, γνωρίζω όμως πως θέλουν κι αυτά το αλατάκι τους, anyway το ό,τι έχεις αποφασήσει να κάνεις του κεφαλιού σου δε το σχολιάζω καν...
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έμπαινα για πολλά χρόνια απο το '98. Σταμάτησα να μπαίνω πριν 2-3 χρόνια και απο τότε ησύχασε το κεφάλι μου. ![]() Sorry για το άκυρο του ποστ. Αν θές κάτι άλλο φίλε Ghostship περι του θέματος με ΠΜ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |
το σταδιο του ενυδρειου μου... | Vasilis | Reef | 9 | 24-10-04 11:12 |