|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Lsourtzo και θα πώ επιπλέον πώς και η στάμνα μου κάνει κάπως!!!! Κατα τα άλλα είναι μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια
|
||||
|
||||
![]()
Έχει όντως πολλές προοπτικές συγχαρητήρια.
Αυτό το ψάρι που είναι μαύρο-γκρι μονοδάκτυλος δεν είναι? Μπορεί να συνυπάρξει με τα υπόλοιπα;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
3 leleupi, 2 altolabrologus compreciceps, 1 alt. calvus, 2 aulonacara maylandi ,6 μονοδακτυλοι, το γκουραμι εχει ξεμεινει απο παλαιοτερα, θα φυγει.
vision 450 lt
|
||||
|
||||
![]()
..αγαπητε εκτος απο το γκουραμι,δεν κανεις μια προσπαθεια και για τους μονοδακτυλους....???
μπορει να ειναι και αυτοι μεσα σε νερο,και να μην φαινεται εμφανισιακα καποιο προβλημα.....αλλα πιστεψε με Υπαρχει..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμενα προσωπικα με ενοχλει το γεγονος οτι δεν υπαρχει καποια ομοιογενεια στις πετρες και τα αλλα αντικειμενα μεσα στο ενυδρειο. Αν ολες οι πετρες ηταν ιδιας συνθεσης και αρα ιδιας εικονας, θα μου αρεσε πιο πολυ και δεν θα μπερδευε το ματι. Φυσικα αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |
το σταδιο του ενυδρειου μου... | Vasilis | Reef | 9 | 24-10-04 11:12 |