|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα σου πώ ψέματα ...
απο εχθές το μελετάω το δικό σου ... και το λιγουρεύομε επίσης .. |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να φτιαξεις τη V 2.0
![]() ![]() Σοβαρα , αν το αποφασισεις πες μου να διορθωσουμε μερικες ατελειες του δικου μου ...και πιο ευκολα/φθηνα θα φτιαχτει και καλυτερα θα δουλευει ...εφοσον εχεις ηδη εξωτερικο σκιμερ , ο πισω θαλαμος θα γινει ενα refugium που θα φυσαει ... Βρες Λεωνιδα μου μια ημερα λιγο χρονο ...να παρεις και αυτα που σου εχω ταξει και να τα πουμε και απο κοντα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
από εσένα περιμένω ...
κάνω ένα κοστολόγιο ... κοιτάω και κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες .. και θα ανεβάσω σχέδια για να μου πεις διορθωτικές κινήσεις !! |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα να εχεις στο μυαλο σου :
- Μην βαλεις κοντρες ...Βαλε τετοιου παχους τζαμι ωστε να μην χρειαστουν -Η πλατη-φιλτρο δεν χρειαζεται να γινει κουτι που να εφαρμοσει μεσα στο ενυδρειο .Απλα θα κολλησεις ενα κομματι μαυρο plexi εκει που θες να ξεκιναει η πλατη-φιλτρο -Θα κανεις διαφορετικες τρυπες για κυκλοφορητες -Θα μειωσεις και κοντυνεις το θαλαμο χημικων υλικων Ειναι μερικα πραγματα που τα βλεπω τωρα και θα τα εκανα λιγο διαφορετικα ...αλλα το βασικο concept δουλευει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είδες Βασίλη που πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεων?
Στο δικό μου να δεις βελτιώσεις που θέλει…. Τελικά δεν υπάρχει τέλειο ενυδρείο όσο και αν προσπαθούμε. Πάντα κάτι καλύτερο σκεφτόμαστε…
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πιστευω οτι η κατασκευη του Βασιλη εκει που εγινε και οι απαιτησεις που ειχε ο ιδιος ο Βασιλης συντελουν το σχεδον τελειο ενυδρειο(ε να μην ειμαστε και απολυτοι
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο κύβος εριφθεί τελικά … και είναι τι άλλο … κύβος …
Κύριοι μετά από πάρα πολύ σκέψη και περισυλλογή … σήμερα υποδέχθηκα σπίτι το νέο μου ενυδρείο … Το όνομα αυτού … LIDO 120 !!! ¶ρχισα είδη τις modes με την προσθήκη του moonlight … και αύριο θα βρω στην αναζήτηση φωτισμού … Προσανατολίζομαι στην προσθήκη ακόμα 2ο ή 3ων λαμπών Τ8 15 watt έκαστη … 4 * 15 = 60 watt είναι λίγα λέτε ε?? από αύριο αρχίζω τις σημαντικές εργασίες … |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδυασμοί ψαριών σε 120 λίτρα | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-11-06 20:52 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Πρόληψη ασθενειών σε νέο 120 λίτρα | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-12-05 18:30 |
Ζευγάρι Δίσκων σε 120 λίτρα??? | Cristos | Δίσκοι | 10 | 08-12-04 14:21 |