|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έβαλα αντιφωσφορο. Βράχο δεν βρήκα γιατί δεν είχα πολύ χρόνο.Πήρα και ένα κυκλοφορητή μικρό (400λτ). Νομίζω οτι λίγο ανέβηκαν οι τιμές αμωνίας και νιτρικών αλλά δεν είμαι σίγουροσ με ταχρώματα.Πάντως ελάχιστες διαφορές. Θα αφήσω το φιλτράκι το βιολογικό προς το παρόν τουλάχιστον. Και πάλι στην γνώμη σας βασίζομαι όμως. Βλέπουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ένα καβουράκι είναι κατάμαυρο και το άλλο κοκκινόασπρο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα καβουρια μην σε ανησυχουν ...εφοσον δεν εχεις κοραλια , δεν βλαπτουν σε τιποτε (ΙΜΟ δινουν και ποικιλια σε ενα fish only) .
Οσο αφορα το στρωσιμο , ελπιζω να μην ριχνεις πολυ τροφη ...ριχνε λιγα flakes , οσο τσιμπανε δυο δακτυλα του χεριου σου .Μην μετρας καθε μερα και κουραζεσαι ...ξαναμετρα Πεμπτη / Παρασκευη αλλα αν βαλεις στο μεταξυ αλλο ζωντανο βραχο να ξερεις οτι μπορει να βγαλει λιγη αμμωνια παραπανω. Ψαρια θα σκεφτεις οταν η αμμωνια / nitrites ειναι ΜΗΔΕΝ , περα απο καθε αμφιβολια ![]() Οπως ειπα , το βιολογικο φιλτρακι αστο να δουλευει ...απλα πετα το σφουγγαρι και ασε μονο σιποραξ μεσα. Τι αντιφωσφωρο εβαλες ? |
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα έκανα εγώ...
Αν είναι μαλιαρά... δρόμο. Αν όχι θα τα κρατούσα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αν τα κουρεψει ? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει θα το έτσι το φίλτρο.
Δεν βάζω πολύ τροφή.τρία τέσσερα φυλλάράκια.Απλά μένει κάτω στο τέλος .Την τρώει ο κάβουρας είδα σήμερα. Αντιφώσφορο πήρα JBL FILTRAX PHOSEX ULTRA. αλλά δε χωράει πολύ στο φιλτράκι μου.στρίμωξα όσο μπορούσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο φιλτράκι αυτό έχω πρώτα σφουγγάρι ,μετά το φώσφωροκαι μετά τον άνθρακα .Σωστό??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποιο φιλτρο ειναι ? |
|
||||
|
||||
![]()
μια φοτο για να μου πείτε τη γνώμη σας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano fish only? | joman | Fish Only | 44 | 24-08-06 08:38 |
fish index | ΠΕΤΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-01-06 21:15 |
Fish ID | Manos M. | Malawi | 2 | 08-02-05 20:10 |
Χαλκός σε Fish only? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 19-10-04 00:12 |