|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο φιλτράκι αυτό έχω πρώτα σφουγγάρι ,μετά το φώσφωροκαι μετά τον άνθρακα .Σωστό??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποιο φιλτρο ειναι ? |
|
||||
|
||||
![]()
μια φοτο για να μου πείτε τη γνώμη σας
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει μιαχαρά ροή.Δέν το στούμπωσα. ΤΟ ΦΊΛΤΡΟ ΛΈΓΑΙΤΑΙ MAGIK JET ΔΕΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΜΆΡΚΑ (ΙΣΩΣ ΤΕΤΡΑ????)
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως ειναι της Resun αυτα ...οντως δυνατα φιλτρα και για τα λεφτα τους μια χαρα .
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις ένα μαύρο χαρτόνι πίσω από το ενυδρείο. Χάνει πολύ έτσι όπως το έχεις να φαίνονται τα καλώδια.
Ο αριστερός βράχος είναι λίγο αφύσικος έτσι τοποθετημένος, αλλά από την άλλη έχει όλη την δυναμική του (δεν χάνει δηλαδή ακουμπώντας στην άμμο). Αυτό είναι και θέμα γούστου. Τέλος λίγο παραπάνω άμμο δεν θα έβλαπτε! Τώρα για τα καβούρια, γίνονται και ωραία ψητά!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδιά......το σαβατοκύριακο εγώ βάζω τα κάρβουνα και τον καβουρομεζέ....φέρτε κανένα ουζάκι και είστε όλοι καλεσμένοι!!!! :
![]() Εβγαλα συμπέρασμα απο αυτά που διάβασα οτι οι βράχοι όσο πιο λίγο ακουμπάνε στο τζάμι και στην άμμο τόσο πιο καλά φιλτράρουν.Γι'αυτό τους έβαλα έτσι.Θα προσθέσω λίγακομματάκια μπροστά για να τελειώνουν ομαλά. Ρε παιδιά πουλάνε κάτι συσκευασίες ζωντανής άμμου τεράστιες οι περισσότεροι.Τί να κάνω .Θα την πάρω αλλάθα μείνει το περισσότερο για πέταμα.Ένα δίκιλο έχω μέχρι τώρα βρεί και έβαλα μόνο αυτό . Χαρτόνι θα μπεί σίγουρα. Ρε παιδιά με έχετεβοηθήσει πολύ...ευχαριστώ.Ελπίζω να μπορέσω να φτιάξωτο ενυδρείο και να διατηρήσω 2κλοουνάκια.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για την άμμο υπάρχουν και μικρότερες συσκευασίες. Για ψάχτο λίγο...
|
||||
|
||||
![]()
9 κιλα ζωντανης αμμου (ενα σακι) θα ηταν οκ.
Ή αν το Budget ειναι περιορισμενο , βαλε λιγη ακομα ψοφια αμμο (αραγωνιτη) + 5 κιλα Live rock οσο καλυτερης ποιοτητας μπορεις να βρεις.Ετσι , θα μπορεσεις να φτιαξεις ενα πιο φυσικο ντεκορ. Επισης , τα δυο εσωτερικα φιλτρα ειναι λιγο ογκος μεσα στο ενυδρειο απο οτι φαινεται στη φωτο . Κοιτα τη λυση ενος ΗΟΤ φιλτρου , που θα ειναι κρεμαστο στην πλατη , εκτος και αν σκεφτεσαι μεσοπροθεσμα να φτιαξεις μεγαλυτερο ενυδρειο.Σε καποιο ποστ εδω ειχα προτεινει ενα HOT της ΟΤΤΟ οπου προσθετεις απο πανω πυργακια και μου φαινεται καλη λυση για μικρα ενυδρεια. Φυσικα , θα μπορουσες να πας και σε ενα εξωτερικο κανιστρο με double tap connectors οπου θα εβαζες ολα τα υλικα μεσα . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano fish only? | joman | Fish Only | 44 | 24-08-06 08:38 |
fish index | ΠΕΤΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-01-06 21:15 |
Fish ID | Manos M. | Malawi | 2 | 08-02-05 20:10 |
Χαλκός σε Fish only? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 19-10-04 00:12 |