|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδα παλιοτερα θεματα σου και εχεις ενα 50αρι αν ειδα σωστα οποτε να το αδεισεις δεν ειναι και τιποτα αφου δεν εχεις και υποστρωμα.ενναλακτικα αν δεν σκοπευεις να βαλεις υποστρωμα αδειασε το μισο νερο και δουλεψε ετσι αν και κατα τι γνωμη μου τσαμπα ζορι αφου τα 50 λιτρα τα αδειαζεις και τα γεμιζεις ευκολα.Προταση μου εκτος απο σκουροτερο να ειναι και ψιλο.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι υποστρωμα δεν θα βαλω.Και γω σε κατι τετοιο προσανατολίζομαι σκουρόχρωμο ψιλό.Εχεις δικαιο ο κοπος ειναι μηδαμινος για 50 λιτρα αλλα επειδη είμαι αρχαριος το φοβάμαι να βγάλω το φίλτρο και να το βάλω αλλού,μη κανω καμια βλακεία.
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτο οπως σου ειπα να δουλευει σε ενα δοχειο με νερο απο το ενυδρειο (δηλαδη αποχλωριομενο)για οση ωρα δουλευεις και ολα θα πανε καλα!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει λόγος ουτε το νερό να βγάλεις ούτε το φίλτρο.Μπορείς να αλλάξεις το χαλίκι χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα σε συμβουλεβα να βαλεις και καμια ταμπλετα για φυτα στο υποστρωμα θα τα βοηθησει πολυ!επισεις αν βρεις παρε αυτο το αναμικτο χαλικι που δειχνει πολυ φυσικο ποταμισσιο!μην βαλεις κατι σε μαυρο ας πουμε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον το ιδιο λεμε!κοινος να μην ειναι ασβεστολιθικο ρωτα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη | GODLIGHT | Greek Aquarist's Boards | 6 | 25-10-06 13:47 |
αλλαγη χρωματος? | tzimakos | Bettas | 10 | 01-08-06 23:38 |
αλλαγη ωρας | goldmary | Greek Aquarist's Boards | 7 | 29-03-05 06:34 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 17-03-05 11:16 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |