|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δύο απορίες σας παρακαλώ
1)Χρειάζεται να κάνω και αλλαγές νερού σε αυτό το δεκαήμερο που θα ρίχνω την τροφή για να στρώσει το βιολογικό ?? 2)Τι δυνατοτήτων κυκλοφορητή να βάλω? Πάνε σε ζευγάρια ή οι τιμές είναι με το ένα κομμάτι? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι απαραίτητες.
Έχεις ήδη 2Χ900 λίτρα από τα εσωτερικά σου φίλτρα. Αν και δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει τελικά να κρατήσεις το βιολογικό σου φίλτρο. Ίσως θα πρέπει την βιολογία σου να την αναλάβει εξ΄ ολοκλήρου ο ΖΒ.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου accnt έχω 2 εσωτερικά φίλτρα με ΣΥΝΟΛΟ κυκλοφορίας 900( και παίζεται αυτό , γιατί όλοι λένε οτι οι εταιρίες τα παραλένε). Τώρα για τον αν πρέπει να έχω βιολογικό ΄φοβάμαι οτι μόνο΄ εσείς μπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση.Πάντως δεν είναι κανένα μεγάλο φίλτρο .Μια τριανταριά μακαρονάκια siporax έχει μέσα και σφουγγαρι.Εγώ θα πάρω κιάλλο βράχο και θα βάλω αντιφωσφορο που δεν έχω και θα συνεχίσω να ρίχνω λίγο φαγάκι. (Μετά απο 2 μέρες τάισμα οι μετρήσειςμου μηδενικές σε αμωνια νιτρώδη νιτρικα) .Βλέπωλίγη άλγη πάντως , είχε και ο βράχος άπο οταν τον πήρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η άποψή μου είναι ο φυσικός τρόπος φίλτρανσης. Δηλαδή ζωντανός βράχος και άμμος. Αλλά για να αποδώσει τα μέγιστα ο ΖΒ θέλει καλή κυκλοφορία. Οπότε αν βγάλεις το εσωτερικό βιολογικό φίλτρο θα θες κυκλοφορητή. Υπάρχουν διάφορες λύσεις άλλες ακριβές και καλύτερες και άλλες πιο φθηνές. Π.χ. Νanostream της Tunze ή maxijet.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παλι αποψη μου ειναι να αφησει αυτο το μικρο βιολογικο φιλτρο ,εφοσον δεν θελει ο φιλος μας να βαλει skimmer
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έβαλα αντιφωσφορο. Βράχο δεν βρήκα γιατί δεν είχα πολύ χρόνο.Πήρα και ένα κυκλοφορητή μικρό (400λτ). Νομίζω οτι λίγο ανέβηκαν οι τιμές αμωνίας και νιτρικών αλλά δεν είμαι σίγουροσ με ταχρώματα.Πάντως ελάχιστες διαφορές. Θα αφήσω το φιλτράκι το βιολογικό προς το παρόν τουλάχιστον. Και πάλι στην γνώμη σας βασίζομαι όμως. Βλέπουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ένα καβουράκι είναι κατάμαυρο και το άλλο κοκκινόασπρο!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano fish only? | joman | Fish Only | 44 | 24-08-06 08:38 |
fish index | ΠΕΤΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-01-06 21:15 |
Fish ID | Manos M. | Malawi | 2 | 08-02-05 20:10 |
Χαλκός σε Fish only? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 19-10-04 00:12 |