|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πόσο καιρό εχεις την grolux Υπάρχει πηγή σιδήρου? Και κάποια φωτογραφία φυσικά. Δεν ειναι δύσκολο φυτό και δεν χαλάει το κρεμύδι οταν ειναι εξω απο το χαλίκι αν και γράφεις άμμο ποιο πάνω. Υποψιάζομαι οτι δεν αρκεί ο φωτισμός. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ο φωτισμός ειναι λίγος ακόμα και για crinum
Αν αυξήσεις τον φωτισμό και προσθέσεις και ταμπλέτα στην ρίζα θα δείς διαφορά. http://www.seachem.com/products/prod...urishTabs.html |
|
||||
|
||||
![]()
το χα σκοπο μια και εχω λαμπες ballast ολα απλα ηταν θεμα βαρεμαρας..μαλλον εχω δουλιτσα αυριο αλλη μια gro lux να δουμε....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιεργα σημαδια πετρες-τζαμια | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-01-07 23:55 |
μαυρα σημαδια σε αρσενικο γκαπι | rita | Ζωοτόκα | 7 | 26-11-05 02:57 |
μοιαζει με κρεμμυδι...πως το λενε?..(crinum thaianum) | iraklis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-05-05 20:38 |
ασπρα σημαδια στην ουρα χρυσοψαρου..... | silver | Χρυσόψαρα | 3 | 27-10-04 03:25 |
Crinum thaianum | koulio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-04 01:49 |