|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ελπίζω να μην είναι η μεγάλη που είναι για τα φυτά ??
τέτοια έχω .. αλλά αν έβαζα γαριδάκι στην άκρη τα εξαφανιζόταν ... μάλλον υπάρχει αντίστοιχη και σε μίνι έτσι ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά και με μία μεγάλη σύριγγα για τροφές (χωρίς τη βελόνα). Τσιμπίδα δεν θες μικρότερη. Μακρύτερη ίσως, για να μη βάζεις χέρια μέσα στο νερό.
Τι περιέχουν η τροφές mysis, white shrimp ,silversides. Οι white shrimp φαντάζομαι ότι είναι μικρές άσπρες γαρίδες τα άλλα δύο τι είναι ; Κάνουν όλες άφοβα για σκληρά κοράλλια και ανεμώνες ; |
|
|||
|
|||
![]()
οι εφυλιες μεχρι στιγμης ειναι απο τα lps κοραλια μεσα στο ενυδρειο οπου δεν δεχονται τροφη...
![]() το θετικο ειναι οτι μετα απο κανα χρονο χωρις ταισμα,δεν παρουσιαζουν σημαδια κοπωσης.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() σε διάφορα site πάντος που διάβασα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και σε μένα η ephilia πότε το καταπίνει και πότε όχι.
Αλλά μια φορά την βδομάδα - 10μέρες, αξίζει μια προσπάθεια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() βέβαια λόγο ελλείψει εξοπλισμού όπως μια σοβαρή τσιμπίδα (δεν σκέφτηκα καθόλου την σύριγγα) με παίδεψε πολύ ... αλλά χαλάλι ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με την σύριγγα μπορεί να "αστοχήσεις" και να γεμίσεις το ενυδρείο... Η τσιμπήδα που σου λέει ο Διονύσης (και εγώ αυτή χρησιμοποιώ) είναι μια χαρά. Εξασκήσου...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τόσο σκάψιμο πια? | crazyio | Malawi | 12 | 22-08-06 14:18 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
Corydoras - Είναι τελικά τόσο ευαίσθητα ; | george | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 23-09-05 21:56 |
Ανεμώνες στο ενυδρείο ΠΡΟΣΟΧΗ | sps4ever(niktso) | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 16-08-04 19:11 |
Ενυδρείο με ανεμώνες | sps4ever(niktso) | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 31 | 29-07-04 00:09 |