|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υποθέτω βέβαια ότι μιλάμε πάντα για κατεψυγμένη τροφή ... έχω αρτέμια κατεψυγμένη ... κάνει ?? υποθέτω ένα γαριδάκι το βολεύουν ... Blood worms τρώνε ?? ιδικά για την ephyllia ... εμένα έχει 6 στόματα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατεψυγμένη ναι. Το γαριδάκι κομμένο έτσι ώστε να χωράει από το "στόμα"...
Είδες πόσα στόματα έχεις τώρα.... είδες υποχρεώσεις??? ![]() Το καθένα ξεχωριστά πάντως...
|
||||
|
||||
![]()
όταν λέτε τσιμπιδάκι ... κάτι συγκεκριμένο ή ένα οποιοδήποτε για τα φρύδια ??
εννοώ αν πουλάνε ιδικά τα pet shop. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελπίζω να μην είναι η μεγάλη που είναι για τα φυτά ??
τέτοια έχω .. αλλά αν έβαζα γαριδάκι στην άκρη τα εξαφανιζόταν ... μάλλον υπάρχει αντίστοιχη και σε μίνι έτσι ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά και με μία μεγάλη σύριγγα για τροφές (χωρίς τη βελόνα). Τσιμπίδα δεν θες μικρότερη. Μακρύτερη ίσως, για να μη βάζεις χέρια μέσα στο νερό.
Τι περιέχουν η τροφές mysis, white shrimp ,silversides. Οι white shrimp φαντάζομαι ότι είναι μικρές άσπρες γαρίδες τα άλλα δύο τι είναι ; Κάνουν όλες άφοβα για σκληρά κοράλλια και ανεμώνες ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τόσο σκάψιμο πια? | crazyio | Malawi | 12 | 22-08-06 14:18 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
Corydoras - Είναι τελικά τόσο ευαίσθητα ; | george | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 23-09-05 21:56 |
Ανεμώνες στο ενυδρείο ΠΡΟΣΟΧΗ | sps4ever(niktso) | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 16-08-04 19:11 |
Ενυδρείο με ανεμώνες | sps4ever(niktso) | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 31 | 29-07-04 00:09 |