|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο άρθρο.
Ένα μπράβο από εμένα.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρκετα καλο και για εναν αρχαριο αψογο!ΥΠΟΜΝΗΜΑ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλο θα ηταν να υπαρξουν και αλλες αναλογες προσπαθειες στη συνεχεια μιας και μπορουν να συνεισφερουν πολλα ειδικα στους μη αγγλοφωνους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μράβο Μάριε, πολύ κατατοπιστικό το άρθρο σου και αξίζει να είναι υπόμνημα ώστε με αυτό το τρόπο να το βρήσκουν εύκολα όσοι φίλοι έχουν κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Υπομνημα ... χαλλλαρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τώρα είδα το ποστ. Συγχαρητήρια Μάριε!
Πιστεύω πως πρέπει να γίνει υπόμνημα, και κάθε τόσο να το πλουτίζουμε για να έχουμε συγκεντρωμένες πληροφορίες για τις άλγες και να μην ζαλίζουμε και τους παλιούς να λένε όλο τα ίδια και τα ίδια. (αυτό ήταν καλοπροαίρετο παράπονο που δεν πήρα απάντηση σε ερώτησή μου για άλγες σε άλλο ποστ ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά θα γίνει υπόμνημα; Είναι πολύ καλό.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος / Φωτοπεριοδος και αλγες | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-01-07 14:30 |
Αλγες | Nrgman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-07-06 20:47 |