|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μιλάμε προφανώς για αυτό:
http://www.aquaticscape.com/articles/algae.htm#brush (καλό είναι να δίνουμε τις παραπομπές νομίζω) τώρα εγώ βέβαια με βάση αυτό δεν μπορώ να αναγνωρίσω πιο είδος άλγης έχω στο ενυδρείο μου. Αν έχετε άλλη παραπομπή - που να μην λέει τα ίδια πράγματα - με καλές φωτο, ευπρόσδεκτη.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
θα μπορούσε να μπει κάτι και για καφέ άλγη που έχω εγώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα μιας και γνωρίζεις το λινκ θα μπορουσες να το δώσεις γιατι εχει πιο πολλα πραγματα και ισωσ να βοηθησει μερικους.
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο άρθρο.
Ένα μπράβο από εμένα.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρκετα καλο και για εναν αρχαριο αψογο!ΥΠΟΜΝΗΜΑ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλο θα ηταν να υπαρξουν και αλλες αναλογες προσπαθειες στη συνεχεια μιας και μπορουν να συνεισφερουν πολλα ειδικα στους μη αγγλοφωνους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μράβο Μάριε, πολύ κατατοπιστικό το άρθρο σου και αξίζει να είναι υπόμνημα ώστε με αυτό το τρόπο να το βρήσκουν εύκολα όσοι φίλοι έχουν κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος / Φωτοπεριοδος και αλγες | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-01-07 14:30 |
Αλγες | Nrgman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-07-06 20:47 |