|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία τότε θα κρατήσω το eheim μονο.Σχετικά με τα ψάρια που σκοπεύω να βαλω είναι 5 νεον, 2-3 cory panda και αργοτερα ισως ενα ζευγαρι ραμιρέζι.Είναι πολλά?Σχετικα τώρα με το πόσα ψάρια θα βάλω μόλις στρωθεί το ενυδρείο,αρχικα να βάλω μόνο τα νεον τετρα και μετα απο καποιο διαστημα τα αλλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε νεον και corry και μετα απο λιγο καιρο οτι αλλο βαλεις....τα νεον καντα 10 θα λεγα και παρε ta pigmeus κορυντορακια 4 ισως.....και ραμιρεζι μονο σε ζευγαρια γιατι θα χεις αλλα...
|
||||
|
||||
![]()
Μια ακόμη ερώτηση για τα φιλτρα.Αν τελικα τα αφήσω και τα δυο που προανεφερα, περα απο το θέμα οτι πιανουν χωρο δεν θα εχω καποιο αλλο προβλημα ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να εχεις μεγαλη αναταραχη στο ενυδριο μεσα, καλυτερα ενα και για πρακτικους , αλλα κ για λογους εμφανισης, κρατησε μονο της Eheim. Κρατησε το αλλο καβαντζα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολευομαι να βγαλω ενα απο τα δυο φιλτρα γιατι είμαι ηδη στη 4η μερα στρωσιματος και απο τη πρωτη μερα ειχα βαλει και τα δυο φιλτρα και δεν θελω να καθυστερησω ισως τη διαδικασια του στρωσιματος βγαζοντας ενα απο τα δυο.Παντως εχω ρυθμισει το ενα φιλτρο ετσι ωστε να μην εχω μεγαλη αναταραξη.Τελικα τι να κανω?Με την μεγαλη αναταραξη της επιφανειας χανεται το co2?Μια αλλη ερωτηση...το σαββατο θα λειπω..υπαρχει περιπτωση σε μια μερα να μειωθει η αμμωνια τοσο πολυ και να πρεπει να ριξω κ αλλη ποσοτητα πραγμα που δεν γινεται γιατι θα λειπω?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν καθυστερεις το στρωσιμο αν βγαλεις το ενα απο τα δυο καθολου δεν ειναι μονο η αναταραξη αλλα θα λαχανιασουν τα ψαρια απ το καλυμπι αμα εχει τοσο πολυ ροη να στο πω μπακαλικα δεν υπαρχει λογος να τα χεις κανενα κερδος...αποτι θυμαμαι το eheim εχει και μεγαλο σφουγγαρι...οποτε οκ!για μια μερα δεν γινεται και τιποτα αλλα ριξε τη διπλη ποσοτητα την προυγουμενη μερα αμα θες να σε τυπικος...
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε,ευχαριστω.Μια τελευταια ερώτηση για το θέμα φιλτρων.Το EHEIM εχει μεγαλύτερο σφουγγαράκι αλλά το rena ανάμεσα απο το σφουγγαράκι του πέρνει bio stars(βιολογικό υλικό).Μηπως να κρατήσω το rena μιας και περνει και βιολογικο υλικο σε αντιθεση με το eheim που εχει μονο υαλοβαμβακα?
Συγνωμη αν σας ζαλισα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Καλό είναι τα νέον να κρατιούνται σε κοπαδάκι των 10 ατόμων και άνω. 2. Τα corydoras ανεξαρτήτως είδους είναι προτιμότερο να κρατιούνται σε ομάδα των 6 ατόμων και άνω. Επίσης καλό είναι να εισάγονται σε ενυδρείο που δουλεύει αρκετό καιρό (ΙΜΟ τουλάχιστον μετά από δύο μήνες από το πέρας του στρωσίματος). Θα σου πρότεινα λοιπόν να μην τα βάλεις αμέσως. 3. Τα ramirezi είναι αρκετά ευαίσθητα ψάρια και από πολλούς, συμπεριλαμβανομένου και εμού, θεωρούνται σχετικά δύσκολα ψάρια για αρχάριους, δεδομένου ότι χρειάζονται ειδικές συνθήκες (μαλακό νερό, χαμηλό pH κλπ) για να έχουν μια υγιή ζωή. 4. Σίγουρα όταν εισάγεις ψάρια σε νεοστημένο ενυδρείο, το κάνεις σιγά - σιγά για να έχεις μια ομαλή αύξηση στην ιχθυοφόρτιση και παράλληλα για να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στη βιολόγια του φίλτρου να αναπτυχθεί κατάλληλα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος | s-vitzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-01-07 23:44 |
Φυτο αρχαριου | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-12-06 07:53 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
Παραπονα Αρχαριου | shadow | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 24-06-05 09:38 |