|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως αν παρω ενα καινουργιο φιλτρο θα ειναι καλυτερα ετσι?
Για τετρα η νεον τι χαλικι ειναι προτιμότερο?Κατα το στήσιμο χρειάζεται να βάλω πλακάκια κάτω απο το χαλίκι η βάζω κατευθείαν το χαλίκι? |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι το φιλτρο σου μην το αλλαξεις για το χαλικι αν βαλεις αληθινα φυτα που θα στο συνηστουσα 100% βαλε ουδετερο χαλαζιακο γυρω στα 3χιλιοστα κοκομετρια εισαι οκ.προτιμησε φυσικο χρωμα ενοειται οχι κανα κοκκινο...κατω απο το χαλικι τα πλακακια ειναι περιτα,αν το κανεις φυτεμενο βαλε ενα κουβαδακι υποστρωμα για φυτα ρωτα σε πετσοπ να σου δωσουν...βαλε το υποστρωμα μετα χαλικι μετα νερο και μετα κανε το στρωσιμο βρες φυτα απο την κατηγορια με τα φυτεμενα και το υπομνημα για τα ευκολα και βαλτα και οταν οι μετρησεις λενε οτι εισαι οκ βαζεις ψαρακια....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ολων.
Κατι τελευταιο.Υπαρχουν φυτά τα οποία δεν χρειάζονται λιπασμα σωστά? Αν αποφασήσω να βάλω τέτοια φυτά δεν θα χρειαστεί να βάλω λίπασμα κατω απο το χαλικι ετσι δν ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Eαν βαλεις φυτα που δεν τρεφονται απο τις ριζες δεν χρειαζεσαι,θα χρειασθεις ομως υγρα λιπασματα γιατι τρεφονται απο τα φυλλα τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μαι παλι.Οπως σας ειπα είχα προγραμματίσει να στρώσω το ενυδρειο από την αρχή.Έτυχε όμως κατι απρόσμενο..καθώς το καθαριζα στη μπανιερα μου γλιστρισε και μου ράγισε δυστηχώς.Αλλα δεν το βαλα κατω και με τη βοήθεια της φίλης μου η οποία ενισχύει τη τρέλα μου πήραμε ενα ολοκαινουργιο 54 λιτρο και όλα βαίνουν καλώς.Ειμαι στη τρίτη μέρα του στρωσίματος με αμμωνία.Ο εξοπλισμός που έχω είναι ο εξής: ενα εσωτερικο φίλτρο eheim 2007 270 lt/h που περνει απλο σφουγγαράκι,αλλο ενα εσωτερικο φιλτρο rena filstar iv1 220lt/h, θερμοστάτης jager,λαμπα,θερμομετρο.Είμαι εντάξει με τον εξοπλισμό?Κατι αλλο,το χαλίκι που αγόραρασα(χαλαζιακό μου είπε ο καταστηματαρχης) έχει διάφορα χρωματα πετραδακια,κυρίως ασπρα και σκουρα αλλα έχει και κατι κοκκινα διασπαρτα.Είναι φυσιολογικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
για το χαλικι σου παμε για να φαινεται ποιο φυσικο το ενυδρειο αμα σαρεσει εσενα το χαλικι που πειρες και δεν μοιαζει ψευτικο....περι ορεξεως.....το δευτερο φιλτρο ειναι περιττο μπορεις και να το βγαλεις να αφησεις μονο του το eheim λογικα θα πιανουν πολυ χωρο και τα δυο!το φιλτρο σου θες να κανει 4-5φορες τα λιτρα σου την ωρα αρα το ενα μονο κανει εγω θα κραταγα το eheim....
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία τότε θα κρατήσω το eheim μονο.Σχετικά με τα ψάρια που σκοπεύω να βαλω είναι 5 νεον, 2-3 cory panda και αργοτερα ισως ενα ζευγαρι ραμιρέζι.Είναι πολλά?Σχετικα τώρα με το πόσα ψάρια θα βάλω μόλις στρωθεί το ενυδρείο,αρχικα να βάλω μόνο τα νεον τετρα και μετα απο καποιο διαστημα τα αλλα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος | s-vitzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-01-07 23:44 |
Φυτο αρχαριου | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-12-06 07:53 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
Παραπονα Αρχαριου | shadow | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 24-06-05 09:38 |