|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Υπάρχει πάντα και η μέση λύση.... και με εξαίρεση αυτό που είπε ο Τόλης για τις μηχανές επιβίωσης με κάλυψε σχετικά η απάντησή του στο ποστ μου. Αλλά μην απλοποιείτε τόσο τα πράγματα όταν σας βολεύει.... και από την άλλη κατεβάζετε από τον γάιδαρο όποιον τολμήσει να βάλει δυο κλόουν σε 80 λίτρα, επειδή σε 5 χρόνια θα φτάσουν τα 12 εκατοστά...και πάνω στην δεκαετία τα 20.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την γνωμη σου ποια ειναι η απλοποιηση;
Οτι πολυ ευχαριστως τρως μια τιγανια ψαρια, αλλα θεωρεις απανθρωπο να εχουμε ενα ψαρι σε ενυδρειο οσο γινεται μεγαλυτερο και με καλες συνθηκες; Τωρα ποιος απλοποιει τι δεν ξερω.... Για μενα παντως το θεμα θεωρειται τελειωμενο αφου ειπαμε ο καθενας τις αποψεις του.... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε parrot, δεν είπε κανείς να πειραματιστούμε στα ψάρια μας! Που το είδες αυτό πάλι? Αλίμονο αν (ξανα)ανακαλύψουμε τον τροχό. Οι πειραματισμοί έγιναν από τους παλιότερους και τώρα έχουμε την έτοιμη γνώση, την οποία και εφαρμόζουμε.
Όσο και να αναλωθούμε στην συζήτηση αυτή, το αποτέλεσμα θα παραμένει το ίδιο. Ή λοιπόν το αποδέχεσαι και κάνεις το παν για να προσφέρεις στα ψάρια σου τις καλύτερες συνθήκες ή όχι και σταματάς εδώ (το χόμπι). Είναι απλά όπως βλέπεις, εμείς τα κάνουμε δυσκολότερα.
|
||||
|
||||
![]()
συνχομπιστα parrot.θα καταλαβαινα και θα δικαιολογουσα την αγανακτηση σου και τον τοσο φανατισμο στο θεμα αν εσυ ο ιδιος εφαρμοζες κατι και μαχοσουνα για αυτο,μαχοσουνα για τα πιστευω και τις ιδεες σου.αλλα αυτο δεν ευσταθει.ζητας και προσπαθεις νε επιβαλλεις κατι που εσυ ο ιδιος δεν εφαρμοζεις και δεν καταλαβαινω γιατι χαλιεσαι.σταματα να τρως κρεας,σταματα να τρως ψαρι,διωξε αν εχεις τα κατοικιδια σου και αστα ελευθερα,μην ξαναπας σε τσιρκο,εφαρμοσε οτι λες και ασε τους ψευτοιδεολογισμους και μετα παλεψε για αυτο και πες μαγκες εγω το κανω αυτο και το υποστηριζω μεχρι τελος.γιατι δεν κανεις την αρχη...?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Υ.Γ. Και αφήστε τις τιγανιές στην άκρη ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά και το ψευτοιδεολόγος δεν το δέχομαι αν μου επιτρέπεις... δεν υπάρχουν μόνο τα δύο άκρα Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και μπορούμε να συζητάμε δεν αφήνουμε καλύτερα αυτές τις συζητήσεις και να ποιάσουμε τίποτα πιό σημαντικό και αποδοτικό?
Καμιά παραγγελία πχ και θέλω να παραγγείλω και 2 ντουζίνες πράγματα!!! ![]() Άντε να μαζευτούμε πολλοί να παραγγείλουμε... Περιμένω thread για παραγγελία ![]()
Δημήτρης Aquarium can constitute high aesthetic and internal calm product ! ![]() http://www.zoofilia.gr/newsletters/stopviolence.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GhostShip : 08-02-07 στις 04:18 |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=parrot;153539]ίσα ίσα μάλλον ανήκω σε αυτούς που θέλουν ακόμη αρκετή προσπάθεια για να καταφέρουν κάτι αξιόλογο, απλώς κάποια από τα λεγόμενα εδώ μου φάνηκαν αντιφατικά και είπα να το τονίσω.
quote] και εγω σε αυτους ανηκω,ολοι προσπαθουμε να κανουμε οτι ειναι δυνατον καλυτερο,ολοι μαθαινουμε.και ολοι δινουμε καποιο απο το χρονο μας και τα χρηματα μας γιατι αγαπαμε τα ψαρακια μας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Με τα ανάλογα λίτρα, το σωστό σχεδιασμό και τις κατάλληλες συνθήκες για κάθε ψάρι ειδικά, αλλά ΚΑΙ συνολικά, εγώ αισθάνομαι περισσότερες τύψεις όταν τρώω μπαρμπούνι στη σχάρα με θυμάρι...
![]() Άλλωστε η όοοοοοολη προσπάθεια από τους περισσότερους απο εμάς, εστιάζεται στο ΠΩΣ θα δημιουργήσουμε (if possible) τις ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες για τα ζωντανά μας... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο την στιγμη που κρινει ατομα και καταστασεις βεβαιως ειμαι σε θεση να κρινω και εγω.δεν επιβαλω κατι αλλα δεν ζητω και την αδεια να απαντησω σε καποιον που κρινει συνχομπιστες,κρινει το forum και κρινει αποτελεσματα που εχουν βγει απο την πειρα αλλων χομπιστων στο χωρο
|
||||
|
||||
![]()
Παρεμπίπτοντος … μίας και το θέμα ξεκίνησε από εκεί …
Από βιολογικής άποψης το να κόψεις τις δαγκάνες από τον αστακό του προκαλεί τρομερό πόνο … ο αστακός εξετάζετε από τους βιολόγους για το εκπληκτικά πολύπλοκο και πλούσιο νευρικό του σύστημα … Νεύρα ίσον πόνος … Αυτά από ένα φύλο βιολόγο που τον ρώτησα σχετικά … Για να μην μείνουμε με την ψευδαίσθηση ότι τελικά μπορεί και να μην πόναγε … |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν νεύρα=πόνος αλλά σίγουρα ο πόνος υπάρχει για να προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά στον οργανισμό μας. όποιος και ό,τι δεν πονάει (από γεννετικό πρόβλημα) αυτοτραυματίζεται συχνά και μπορεί να χάσει την ζωή του πολύ εύκολα. Σίγουρα ο οργανισμός του αστακού θα τον προειδοποιήσει με πολύ δυσάρεστη αίσθηση ή συναίσθημα όταν ένα μέλος του πάει να αποκοπεί. Αυτός είναι ο πόνος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|