|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες κουρεμα εννοεις σα να κουρευουμε γκαζον απο πανω και οχι "ξεριζωμα", η το αναποδο? Αυτα τα δυο (κουρεμα-κλαδεμα) παντα τα μπερδευα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το κλαδεμα ειναι επιλεκτικη αφαιρεση φυλλων , μισχων , κορφων , παρακλαδιων κλπ , ενος φυτου . Θα ξαναπω ομως να του δωσεις τον χρονο του για προσαρμογη . Τωρα πως θα ξερεις οτι προσαρμοστηκε , ε θα δεις οτι θα μεγαλωνει και θα βγαζει καινουργια runners , τοτε ξεκινας την διαμορφωση ενος φυτου , οχι βεβαια σε μεγαλη εκταση στην αρχη.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, σ'ευχαριστω πολυ... Περιμενω λοιπον να προσαρμοστει (αν ποτε γινει αυτο και δεν εχει σαπισει ολακληρο) και μετα κουρευω...
|
||||
|
||||
![]()
Με τον sot-.. διαφωνίσαμε το Σάββατο στον σύλλογο.
![]() Η δική μου άποψη είναι ότι αν κόψεις ένα φύλλο από το ελεοχάρις σταματά να αναπτύσεται και το φυτό ξεκινά ένα νέο φύλλο. (Αυτό συνέβει στο δικό μου ενυδρείο που το φυτό είχε καλή ανάπτυξη.)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειπαμε Γιαννη μου , αλλο σταματά και αλλο αναπτυσεται πιο αργα απο τα νεα φυλλα , μην μπερδευεσε .
Εγω σας ειπα την μακραν μου εμπειρια με αυτο το φυτο , και το τι πρεπει να κανετε , τωρα εσεις καντε οτι θετε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιαδια ισχυει οτι ειπαμε. Απο τη στιγμη που αναπτυσσεται καλα το φυτο, ενα κουρεμα "αλα μηχανη γκαζον" δεν θα του δημιουργησει προβληματα, ουτε θα κιτρινισουν φυλλα...ΙΜΟ, ΙΜΕ κλπ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eleocharis acicularis | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-06-06 17:59 |
Eleocharis acicularis, ερωτήση | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-05-06 19:21 |