|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί διατηρώ καρδινάλιους! Ευχαριστώ για το link Γιώργο, αλλά δεν απαντάει στην ερώτησή μου...
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εγώ σε ενυδρείο με ΡΗ 8.2
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν αυτή την ανοχή ναι, αλλά δε νομίζω ότι δεν ταλαιπωρούνται... Δες το edit που έκανα γιατί με πρόλαβες... χιχι
|
||||
|
||||
![]()
Αν πουλιέται ως τύρφη και όχι ως φυτόχωμα(δηλαδή πάνω να λέει τύρφη,όχι ''φυτόχωμα για τάδε χρήση'')τότε ναι είναι κατάλληλη αν και λιγότερο αποτελεσματική απ΄τη μαύρη πουχρησιμοποιούμε στα ενυδρεία συνήθως...
Blanch,μπορείς να αφήνεις το νερό που είναι για αλλαγή νερού σε ένα δοχείο για μια μέρα μαζί με αρκετή ποσότητα τύρφης σε μια κάλτσα...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Γιώργο (περαστικά) και Κώστα!
|
||||
|
||||
![]()
θα αγορασω και θα ανεβασω αναλυτικη συσταση..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αναρρωση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως που έψαχνα για καθαρή τύρφη(για άλλη χρήση,όχι για το ενυδρείο) βρήκα μόνο σε συσκευασία 300λίτρων,πάμφηνη δεν λέω αλλά που να τη βάλω όλη αυτή;Οπότε τελικά πήρα ένα μείγμα από διάφορα είδη τύρφης που ο το πουλούσαν ως τύρφη.Όμως αυτό περιέχει και λίγο λίπασμα μέσα(πράγμα που εμένα δεν με έννοιαζε βέβαια,για να βγάλω φτέρες από σπόρια την ήθελα)...Οπότε δες καλά τη συσκευασία,εκτός και αν αναφέρεσε στις 300λιτρες που γιαυτές σου εγγυώμαι,είναι καθαρότατη τύρφη
![]() Ναι,με υδραντλεία γίνεται λίγο πιο γρήγορα και με ένα θερμοστάτη έχεις και σωστή θερμοκρασία ![]() Υ.Γ.:Περαστικά Γιώργο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν αναφερομαι σε αυτη τη συσκευασια.. ξερω ποια λες.. (που να μπει ομως ολο αυτο?
![]() ![]() αν δεν κανει το πολυ πολυ να καταληξει σε κανενα γλαστρακι!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 03-02-07 στις 14:26 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,είναι πολύ καλή σαν χώμα,ιδιαίτερα για φτέρες και τροπικά φυτά...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και με 38.5 πυρετό που έχω....πάλι καλά να λες που είμαι εδώ ... στον αγώνα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυρφη καθαρη | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 23-03-05 15:17 |
ΑΝΘΡΑΚΑΣ & ΤΥΡΦΗ | faxkosit | Δίσκοι | 3 | 17-03-04 23:23 |