|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"Είναι τόσο αργοί που πιάνουν άλγη" ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
"Είναι τόσο αργοί που πιάνουν άλγη"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....εγω παντως εχω ενα οτο και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης...κανει πολυ παρεα με τα sae που ειναι παρα πολυ ζωηρα και πειναλεα.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν και πιστεύω ότι είναι ευκολότερο να εκπαιδεύσεις τα oto που και τι να τρώνε πριν βάλεις δίσκους μέσα. Μετά λογικά θα τους αγνοήσουν. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω διαβάσει και εγώ, σε ξένα, κυρίως Αμερικάνικα site, για προσκόλληση otoσε δίσκους και σε άλλα ψάρια, άλλα αυτό συνέβη γιατί προφανώς τα otos λιμοκτονούσαν στα ενυδρεία τους. Έχουμε 10 στο φυτεμένο ενυδρείο, και στα 2 χρόνια που ασχολούμαστε με τους οτοκυκλους, ποτέ δεν έχουν ασχοληθεί με άλλο ψάρι. Συμφωνώ με τον μπισκοτάνθωπο ότι καλλίτερο θα ήταν να τους μάθεις τι και που να τρώνε πρώτα.
|
||||
|
||||
![]()
Οι δικοί μας οτος ασχολούνται αποκλειστικά με την πράσινη αλγίτσα των ξύλων και το αγγουράκι τους. Είναι παχουλοί και καλοταϊσμένοι. Ελπίζω να μην αλλάξουν γούστα τώρα με τους δίσκους!!!
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο 4 μηνες που ειχα γραψει την εμπειρια μου για το θεμα ερχομαι και ξαναγραφω ακριβως το αντιθετο απου και το καταχωρω πλεον σα δεδομενο.........ο οτο τρελαθηκε εντελως και αρχισε σιγα σιγα στην αρχη να κολλαει τους δισκους (ολους) και να δημιουργει προβλημα στο δισκοενυδρειο..........απο ενα σημειο και μετα το εκανε με πολυ επιθετικο τροπο και προκαλεσε αναταραχη στο ενυδρειο σε σημειο οπου ο ενας ο δισκος αρχισε να κρυβεται και οι υπολοιποι να ειναι στην "τσιτα"......εε τον αλλαξα ενυδρειο και ολα επανηλθαν σε φυσιολογικους ρυθμους απο την επομενη μερα...........στο ενυδρειο δεν ειχε γινει καμια αλλαγη ολο αυτο το διαστημα........
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμη παρατηρηση !!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρανση και δίσκοι | skippergr | Δίσκοι | 16 | 26-05-07 09:48 |