|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν από καιρό είχα πάρει ένα διχτάκι riccia και το έχω πρόχειρα σε ένα σημείο στο ενυδρείο.
Μεγάλωνε και αναπτυσόταν συνεχώς μέχρι τελευταία που έχει αρχίσει να συρικνώνεται... Τελευταία έβλεπα και ένα δίσκο ναναι συνεχώς πάνω της και να τσιμπολογάει, φανταζόμουν τροφή που έχει πέσει μέσα. Η riccia συνεχεια μικραίνει χωρίς να υπάρχουν κομμάτια να επιπλέουν. Σήμερα τυχαία είδα το συγκεκριμένο δίσκο να έχει καταπράσινα "κακάκια"...Στην αρχή ανησύχησα, μετά θυμήθηκα το "ιστορικό" όπως και κάτι αντίστοιχο που είχε γραφτεί σε άλλο post πάλι με δίσκο και riccia... |
|
||||
|
||||
![]()
Eπειδή το post ήταν δικό μου (ήταν όμως σε αγγελία και σβήστηκε) σου υπενθυμίζω εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=J1k14Pt_44A πως ο συγκεκριμένος μου έφαγε και την τελευταία "ίνα" από δύο διχτάκια riccia Τελικά το γύρισα σε java moss και γλύτωσα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω, αυτό έτυχε ή... πέτυχε? Το συνηθίζουν όλοι οι δίσκοι να τρώνε riccia?
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον έτυχε!
|
||||
|
||||
![]()
Μα τι τους δίνεις για φαί:
Λίγη πρασινάδα στην τροφή τους και λύνεις το πρόβλημα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστοι δίσκοι; | leonm | Δίσκοι | 24 | 01-04-06 19:51 |
Άγριοι Δίσκοι.....χωρίς σχόλια | Husky_Jim | Δίσκοι | 10 | 28-02-05 18:46 |
Δίσκοι σε 120 Λ | GC | Δίσκοι | 6 | 27-05-04 20:08 |
SAE και δίσκοι; | tasos | Δίσκοι | 5 | 14-05-03 16:13 |
δίσκοι | newfish | Δίσκοι | 0 | 14-12-02 13:20 |